Ειδήσεις για την Κεφαλονιά και τους Κεφαλονίτες

Κατηγορίες: Καιρός Κεφαλονιά Κοινωνία ΧιόνιαΣτα «λευκά» ντύθηκε η Κεφαλονιά, ειδικά στα ορεινά χωριά του νησιού, ενώ η... Αριάδνη έφερε και ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας αλλά και κλειστούς δρόμους.

Χιόνια έπεσαν σε ολόκληρο το νησί, ο Αίνος είναι ήδη κατάλευκος ενώ στα... λευκά ντύθηκαν πολλά ορεινά και ημιορεινά χωριά του νησιού.Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους αφού οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες δημιουργούν παγετό σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου και κάποια σημεία κλείνουν λόγω της συνεχόμενης χιονόπτωσης. (Διαβάστε εδώ αναλυτικές οδηγίες για τους οδηγούς)

Χελμάτα (φωτό: Facebook / Pantelis Ioannidis)


Η θερμοκρασία σημείωσε πτώση ακόμη και 10 βαθμών μέσα σε λίγες ώρες και σε πολλά σημεία του νησιού έπεσε ακόμη και 5 βαθμούς κάτω από το 0.

Φωτογραφία: Γιώργος Γκιάφης


Αυτή τη στιγμή (8:00 π.μ.) ο μετεωρολογικός σταθμός στα Φαρακλάτα δείχνει 2 βαθμούς Κελσίου ενώ σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, η θερμοκρασία σήμερα θα κυμανθεί από τους -2 μέχρι τους 3 βαθμούς Κελσίου ενώ προβλέπεται να συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι.

Φωτο: Απόστολος Τραυλός
Στο Πυργί τα χιόνια έπεφταν από εχθές το απόγευμα (Φωτο: Απόστολος Τραυλός / kefaloniaclick.blogspot.gr)
Σχόλια


Σχετικά άρθρα