Ειδήσεις για την Κεφαλονιά και τους Κεφαλονίτες

Κατηγορίες: Κεφαλονιά Κοινωνία14:15 Βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ.

Κατόπιν της σχετικής πρόγνωσης της Ε.Μ.Υ. προβλέπεται η ύπαρξη παγετού, σε τμήματα του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου των Π.Ε. Κεφαλονιάς και Ιθάκης, τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Τρίτης 10.01.2017. Συνέπεια του γεγονότος αυτού, αποφασίστηκε να μη λειτουργήσουν όλες οι σχολικές μονάδες της Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης των Π.Ε. Κεφαλονιάς και Ιθάκης, την Τρίτη 10.01.2017.

Προηγούμενη ανάρτηση

Στο να παραμείνουν κλειστά και αύριο Τρίτη τα σχολεία στην Κεφαλονιά προσανατολίζεται η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς.

Αυτό δήλωσε πριν από λίγο ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς Παναγής Δρακουλόγκωνας στον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο και τον Ionian Galaxy.

Η ολισθηρότητα και τα φαινόμενα παγετού που παρατηρούνται στο οδικό δίκτυο, ιδιαίτερα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, είναι η αιτία που η Π.Ε. Κεφαλονιάς οδηγείται προς αυτή την απόφαση, αν και δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη ανακοίνωση. (Σε λίγη ώρα θα σας έχουμε και την επίσημη απόφαση).

Παρά τους τόνους αλατιού που έχουν πέσει στους δρόμους, το χιόνι, η υγρασία και οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες δημιουργούν πάγο σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου κάνοντας επικίνδυνη τη μεταφορά των μαθητών.

Στην απόφαση αυτή συμφωνούν και τα ΚΤΕΛ, όπως δήλωσε στην ίδια εκπομπή ο πρόεδρός τους, Κ. Κακουράτος.

Κλειστοί θα παραμείνουν επίσης και οι παιδικοί σταθμοί, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ, Μιχάλης Γάκης.

Σχόλια


Σχετικά άρθρα