Πέρασε από τον Άγιο Αντώνη ο Παγκέ 4-0 τον Εθνικό

Πέρασε σχετικά εύκολα από τον Άγιο Αντώνη και το Ληξούρι ο , αφού επικράτησε του Εθνικού Κεφαλονιάς με σκορ 4-0.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, είχαν την κατοχή, η οποία αρχικά δεν μεταφραζόταν σε κάποιο γκολ, μιας και η άμυνα του Εθνικού ήταν καλά οργανωμένη. Έτσι φτάσαμε στο 32’ για να πάρουν το προβάδισμα και από εκεί και πέρα όλα να έρθουν φυσιολογικά για την ομάδα του Θ. Βουκελάτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο μάλιστα και απελευθερωμένη πλέον από το άγχος, η ομάδα του Αργοστολίου θα πετύχει τρία ακόμη τέρματα, για να ολοκληρώσει τελικά το παιχνίδι με σκορ 4-0 υπέρ της.
Σίγουρα η νίκη του Παγκέ ήταν δίκαιη και έτσι συνεχίζει να βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με «κλεισμένη» σχεδόν θέση στην τελική 4αδα.

Φάσεις και γκολ

Στο 9’ ο Αντωνάτος θα βρει ωραία στην περιοχή τον Κοντογιώργη, με τον τελευταίο να πιάνει αέρα και να χάνει μια καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους.
Οι φιλοξενούμενοι θα απαντήσουν στο 25’ με ένα δυνατό σουτ του Μπαζάρογλου να περνάει ψηλά άουτ από την εστία του Αραβαντινού.
Στο 32’ ο Βουκελάτος θα ανοίξει το σκορ για την ομάδα του, όταν θα γίνει κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, μετά από ένα γέμισμα και με την πλάτη στο τέρμα θα πιάσει ένα δυνατό σουτ που θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Αραβαντινού και στα δίχτυα για το 0-1.
Με αυτό το σκορ θα ολοκληρωθεί και το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη, όπως προναφέραμε, η ομάδα του Θ. Βουκελάτου απελευθερωμένη από το άγχος θα είναι καλύτερη και θα πετύχει άλλα τρία γκολ, φεύγοντας από το Ληξούρι με ένα σημαντικό τρίποντο.
Η πρώτη καλή ευκαιρία σε αυτό το διάστημα θα είναι για τους γηπεδούχους, με το σουτ του Αντωνάτου στο 48’ να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ από την εστία του Ceca.
Στο 52’ ο Παγκέ θα πετύχει το 0-2 και ουσιαστικά θα «κλειδώσει» τη νίκη του πολύ νωρίς.