Η Λαϊκή Συσπείρωση που πιάστηκε… ψευδόμενη και η έκρηξη του Ξ. Ευαγγελάτου

Έχουμε γράψει πολλές φορές για την αποτελεσματική αντιπολίτευση που κάνει η . Μία αντιπολίτευση που συνήθως στηρίζεται σε πολιτικά επιχειρήματα και όχι προσωπικές επιθέσεις, στοιχεία και όχι αερολογίες, αλλά και ατέλειωτους πολιτικούς μονολόγους που κουράζουν μέχρι… αυτοκτονίας.  Να όμως, που μια φορά πιάστηκε και… ψευδόμενη.

Στη διάρκεια της συζήτησης (ο Θεός να την κάνει) για τον τουρισμό, ο Νίκος Γκισγκίνης αναφέρθηκε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κεφαλονιάς, και κατήγγειλε ότι… μποϊκοτάρουν τη Λαϊκή Συσπείρωση και δεν τους καλούν. Για την ακρίβεια, μέτρησε (άγνωστο πώς) τις ραδιοφωνικές εκπομπές που έχουν μεταδοθεί τον τελευταίο χρόνο στην και ανακάλυψε ότι φτάνουν τις 139 από τις οποίες δεν έχουν μιλήσει σε καμία.

Αυτό όμως είναι ψέμα.

Ειδικά ο Γιάννης Κουρούκλης, έχει μιλήσει αρκετές φορές, τόσο σε εκπομπές (αναφέρω μόνο ενδεικτικά τις εκπομπές του Δημήτρη Αλοΐζου – Cosmos 965 και του Σάκη Βούτου – Ionian Galaxy), ενώ απ’ ότι μας είπε ο Γιώργος Χαλαβαζής, έχει μιλήσει και στον Inkefalonia FM.

Κι αυτό, παρότι τα πρόσωπα της επικαιρότητας, ακόμη και στην Κεφαλονιά είναι πολλά, ενώ οι ώρες των εκπομπών λόγου στους ραδιοφωνικούς σταθμούς του νησιού λίγες.

Δείτε ένα παράδειγμα από τις 4/4/2016. Καλεσμένος στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου και του Φώτη Χαλιώτη είναι ο… Γιάννης Κουρούκλης!

Τελείως δειγματοληπτικά επίσης, στην εκπομπή της 13/10/2016 του Σάκη Βούτου, μιλάει πάλι ο… Γιάννης Κουρούκλης (link).

Όσο αφορά στα site, οι θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης προβάλλονται τακτικά, και σε ορισμένα site… ανελλιπώς. Πράγματι υπάρχουν ιστοσελίδες που εμφανώς προωθούν συγκεκριμένη πολιτική γραμμή,  και μπόλικα παπαγαλάκια που… τιτιβίζουν, όμως ζούμε στο 2017, η Κεφαλονιά έχει περισσότερα ενημερωτικά portal και από τη… Μεγάλη Βρετανία, και το μόνο για το οποίο δεν μπορεί να παραπονεθεί κάποιος είναι για την έλλειψη πλουραλισμού στην ενημέρωση.

Η οργή του Ευαγγελάτου

Η καταγγελία που έκανε ο Ν. Γκισγκίνης δημιούργησε και επεισόδιο. Ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Κεφαλονιά, , έγινε έξαλλος με αυτά που άκουσε με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη ένταση. Τελικά το θέμα έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων. 
Δείτε το video με το επεισόδιο από το inkefalonia
 

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0