Έσπασε τα κοντέρ… αερολογίας ο Αυγενάκης για τον Καλλικράτη και το Ληξούρι

Ρεκόρ… αερολογίας έσπασε η δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη για το θέμα του Καλλικράτη στην . Η δήλωσή του θα πρέπει να διδάσκεται από εδώ και πέρα στα πανεπιστήμια για το πώς μπορείς να πεις τόσα πολλά χωρίς ουσιαστικά να λες απολύτως τίποτα.

Απαντώντας στην πολύ απλή ερώτηση της k-free press, για το ποια είναι η θέση της Νέας Δημοκρατίας στο να δημιουργηθεί Δήμος Παλικής (όπως ακούγεται μέχρι σήμερα), ο βουλευτής και γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας απάντησε (επί λέξη) τα εξής:

– Σύμφωνα με πληροφορίες μας η κυβέρνηση αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ο Δήμος Κεφαλονιάς να γίνει δυο Δήμοι! Ποια είναι η θέση της Ν.Δ.;


«Τα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι από τα πιο περίπλοκα και ευαίσθητα εσωτερικά ζητήματα. Τέτοια θέματα θα πρέπει να εξετάζονται προσεκτικά καθώς οι παράμετροι που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι πάρα πολλοί. Ειδικά για την Κεφαλονιά γνωρίζουμε πολύ καλά πως είναι μια ιδιαιτέρως πολύπλοκη περίπτωση καθώς είναι ένα νησί, μεγάλο σε έκταση, όπου οι μετακινήσεις γίνονται δύσκολα και με κατοίκους διεσπαρμένους σε όλη την έκτασή του. Είναι ένα θέμα που θα πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο μελέτης από ειδικούς και βέβαια σε συνεργασία και διάλογο με την τοπική κοινωνία»


Μην πείτε ότι δεν θύμισε αυτόν…

Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα