Την Κυριακή ο εθελοντικός καθαρισμός της Γέφυρας Δεβοσέτου και της παραλίας (19.3.2017)

Την γέφυρα Δεβοσέτου και την παραλιακή μέχρι το λιμεναρχείο θα καθαρίσουν από κοινού ο Σύλλογος Ζωόφιλων Κεφαλονιάς «ΝΤΟΡΙΣ» και το , αύριο Κυριακή, 19.3.2017, στις 12:30μ.μ.

Δείτε την ανακοίνωσή τους

 Την Κυριακή 19/03/2017 στις 12,30 μ.μ. κάνουμε όλοι μαζί λαμπίκο την ιστορική μας γέφυρα Αργοστολίου και το πεζοδρόμιο του λιμανιού μας μέχρι το λιμεναρχείο!!!!!

Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν ,σε αυτή την πολύ σημαντική δράση που διοργανώνουμε από κοινού με τους μαθητές του 2 ου Λυκείου Αργοστολίου .

Θα ξεκινήσουμε από το τέλος της γέφυρας ,δηλαδή κοντά στον 5χ5 στο Δράπανο, θα περπατήσουμε την γέφυρα προς την αρχή της και θα την καθαρίσουμε από τα περιττώματα και τα σκουπίδια αφού η σημερινή της κατάσταση δεν μας τιμά καθόλου.. Αγαπάμε τα ζώα μας ,όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μαζεύουμε στους περιπάτους με τους φίλους μας τις ακαθαρσίες τους ,δεν τα αφήνουμε για τους άλλους είμαστε υποχρεωμένοι να τα μαζεύουμε εμείς!!! Το ίδιο θα κάνουμε και στο κομμάτι της παραλίας με το γουλόστρωτο, μέχρι το Λιμεναρχείο.

Πάρτε λοιπόν τα γάντια σας και σακούλες απορριμμάτων και ελάτε να μας βοηθήσετε στη καθαριότητα!!!! Ας δώσουμε ,έστω σε αυτό το κομμάτι της πόλης μας,την εικόνα που της αξίζει και μην τα περιμένουμε όλοι από …κάποιους άλλους να το κάνουν.

This Sunday at 12.30 we have a clean- meeting with the students of the 2nd Lykeioum Argostoliou.. we will clean the Deboset Bridge and the pavement in front of the port up to the port authorities…. take your gloves and come to help us…. Cleanliness is culture!!!