Ειδήσεις για την Κεφαλονιά και τους Κεφαλονίτες

Κατηγορίες: Αθλητισμός Βεργώτεια Κεφαλονιά ΣτίβοςΚορυφαίους αθλητές με μεγάλες επιδόσεις θα δούμε στα Βεργώτεια 2017, που πραγματοποιούνται στις 30 Απριλίου, στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου. Στους αγώνες έρχεται η... μαγική τριάδα που κέρδισε τα τρία μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, ενώ μία από αυτές, η Παναγιώτα Δόση, έκανε λίγο αργότερα την 2η καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο, στις κορασίδες, με 1.80.
Οι άλλες δύο είναι η Κατερίνα Ντούνη και η Αθηνά Ρέτζιου ενώ στον αγώνα θα συμμετέχει και η Κατερίνα Κυριακοπούλου. Επίσης, την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί και η συμμετοχή της Ιωάννας Ζάκκα, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

Φυσικά, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τα δικά μας κορίτσια, την Μέμη Αλυσανδράτου και την Άννα Κρούσου που θα συμμετέχουν σε έναν αγώνα, πραγματικά πολύ υψηλού επιπέδου, ψάχνοντας και τη δική τους καλή επίδοση.

H Άννα Κρούσου και ο προπονητής της Νίκος Μεταξάς


Εκτός από το ύψος όμως, στα 200μ. θα θαυμάσουμε και πάλι την Δέσποινα Μουρτά, που  είχε έρθει και το 2015.

H Δέσποινα Μουρτά


Επίσης στο μήκος και το τριπλούν θα πάρει μέρος και πάλι ο πολύ καλός Σωτήρης Καγκαράς ενώ στα 100 και 400 θα δούμε την Γεωργία Κορνελάτου και την Αλεξάνδρα Σαρρίδη.

H Παναγιώτα Δόση


Οι συμμετοχές είναι ανοικτές μέχρι την Τρίτη και ίσως προστεθούν και άλλα σημαντικά ονόματα μέχρι τότε.

Τα Βεργώτεια έχουν μπει στο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ που σημαίνει ότι οι μετρούν, τόσο τα ρεκόρ, όσο και τα τυχόν όρια που θα πιάσουν οι αθλητές για μεγαλύτερους αγώνες.

Νέο στρώμα για το ύψος

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθει από τη Γαλλία και το νέο στρώμα που θα χρησιμοποιηθεί στο ύψος, αφού το παλιό έκανε μόνο για... παιδικούς αγώνες. Το νέο στρώμα είναι ολυμπιακών διαστάσεων και παραγγέλθηκε από την ΚΕΔΗΚΕ. 


Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα
Σχόλια


Σχετικά άρθρα