Αστυνομικοί Κεφαλονιάς: «Το ποτήρι ξεχείλισε – 600 ευρώ οι πρωτοδιοριζόμενοι»

Για τις νέες περικοπές που προωθεί η κυβέρνηση και την κατάργηση του Ειδικού Μισθολογίου, παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες, μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς, .
«Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει πλέον. Οι οικονομικές αποδοχές του προσωπικού έχουν συρρικνωθεί πάρα πολύ, με τις περικοπές και με την υψηλή φορολογία, και οι μισθοί πλέον είναι πενιχροί», είπε ο κ. Γρηγορόπουλος μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου, και τον Ionian Galaxy, προσθέτοντας ότι με το καινούργιο νομοσχέδιο οι μισθοί μειώνονται ακόμη περισσότερο θέτοντας θέμα επιβίωσης του αστυνομικού. «Όταν ένας εργαζόμενος θέτει στη δουλειά του ως τίμημα την ίδια του τη ζωή δεν είναι συμπεριφορά αυτή και αντιμετώπιση (σ.σ. από την κυβέρνηση)».

«Μέσα σε μια νύχτα κατεδαφίστηκαν όσα εδώ και χρόνια είχαμε διεκδικήσει και κατακτήσει», συνέχισε ο κ. Γρηγορόπουλος. «Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς οι συρρικνώσεις και οι περικοπές γίνονται η μία πίσω από την άλλη. Κάποια στιγμή αυτό πρέπει να σταματήσει. Χάσαμε, δώρα, επιδόματα, εκτός έδρας… Πόσο άλλο να μειωθούν οι μισθοί;».