Νέες κατασχέσεις για την Κοργιαλένειο

Μπορεί να βρέθηκαν 2.000 ευρώ (από δωρεά γνωστού δικηγόρου) για να καλύψουν ένα μικρό μέρος της μισθοδοσίας, όμως τα προβλήματα παραμένουν και μεγαλώνουν για την Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη.

Έτσι το κράτος, όχι μόνο χρωστάει χρήματα από τις επιχορηγήσεις που δεν έχουν αποπληρωθεί, αλλά συνεχίζει να κατάσχει χρήματα (μέσω του ΙΚΑ) από τους λογαριασμούς του ιδρύματος.

Μάλιστα η τελευταία κατάσχεση έγινε σε λογαριασμό άλλου ιδρύματος επειδή συμμετέχει σ’ αυτό το Δ.Σ. της Κοργιαλενείου και έτσι το «άνοιγμα» του Ιδρύματος συνεχίζει να μεγαλώνει.


Την ίδια στιγμή ο Δήμος Κεφαλονιάς συνεχίζει να μην εκπληρώνει τις υποσχέσεις του, παρά την τελευταία επιστολή του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Δημήτριου που κρούει τον… κώδωνα (ποιον κώδωνα, ολόκληρες καμπάνες κρούει ο Δημήτριος) του κινδύνου, αλλά και παρά τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η Κοργιαλένειος είναι ένα βήμα πριν το κλείσιμο, και το μόνο που έχει καταφέρει να εισπράξει μέχρι σήμερα είναι άφθονες υποσχέσεις αλλά και δακρύβρεχτες δηλώσεις… συμπαράστασης.

Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0