Πρόεδρος Ε.Ε. ΠΟΕ-ΟΤΑ στον Σάκη Βούτο: Απολύουν 10.000 υπαλλήλους – Βουλιάζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση

Την απόλυση επικείμενη απόλυση 10.000 υπαλλήλων επιβεβαίωσε ο πρόεδρος Εκτελεστικής Επιτροπής της Νίκος Τράκας

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο και τον Ionian Galaxy, είπε τα εξής:

«Παρ’ ότι περιμέναμε ο κ. Σκουρλέτης να μας εξηγήσει την νομοθετική ρύθμιση που θα τακτοποιούσε το θέμα, μας ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα, και ότι θα γίνουν 2.400 μόνιμοι, με προκήρυξη, όχι οι συγκεκριμένοι που τους είχαν και τους κοροϊδεύαν με παρατάσεις, παρατεις κ.λπ.» .

«Πετάει λοιπόν 10.000 εργαζόμενους στο δρόμο, βουλιάζει η , και μιλάμε για μία αριστερή κυβέρνηση η οποία εξακολουθεί να κοροϊδεύει τον κόσμο. Αλλά όσο κορόιδεψε τον κόσμο, τον κορόιδεψε. Εμείς καλούμε τους εργαζόμενους την Πέμπτη, απ’ όλη τη χώρα να έρθουν εδώ και θα κλιμακώσουμε τον αγώνα και θα τον πάμε μέχρι τέλους. Γιατί υπάρχει στη ζωή και τιμή και αξιοπρέπεια. Κι εμείς ως Έλληνες δεν θα χάσουμε ποτέ την αξιοπρέπειά μας, όσο κι αν θέλει η κυβέρνηση να μας γονατίσει.

Σχετικά με τα λεφτά, ο πρόεδρος ισχυρίστηκε ότι τα λεφτά θα τα πάρουν. «Αυτό είναι τυράκι, δεν υπάρχει εργαζόμενος που έχει δουλέψει να μην πάρει τα λεφτά του. Αυτά είναι παραμύθια επικοινωνιακά. Αυτό θα το κανονίσουν για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και να φύγουν».

«Η μεγάλη είδηση είναι ότι η κυβέρνηση της Αριστεράς απολύει 10.000 κόσμο», σημείωσε.

Επίσης, ο κ. Τράκας προειδοποίησε για δυναμικές κινητοποιήσεις των δημοτικών υπαλλήλων αλλά και για μεγάλα προβλήματα που θα προκύψουν, ειδικά στον τομέα της αποκομιδής των απορριμάτων.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη
https://app.box.com/s/vbxdvlwypkjwxchg90642kqxzhtb6nnm