Λυκούδης: Βγήκαν πάλι οι «άρρωστοι» στην επιφάνεια

Με οργισμένο τρόπο απάντησε ο αντιδήμαρχος στα σημερινά δημοσιεύματα σχετικά με την απόρριψη της διακήρυξης του διαγωνισμού για το εργοστάσιο νερού στο από την Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.).

Η Αρχή έκρινε ακυρωτέα ολόκληρη τη διακήρυξη εξαιτίας δύο όρων. Ο αντιδήμαρχος όμως δεν βλέπει κανένα πρόβλημα σε όλο αυτό και διακηρύσσει ότι το έργο θα ολοκληρωθεί (κανείς δεν ισχυρίστηκε το αντίθετο). Χαρακτηρίζει «ολιγοήμερη αναβολή» το όλο θέμα χωρίς να σχολιάζει όμως το περιεχόμενο της απόφασης.

 Η απάντηση του Διονύση Λυκούδη

ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ “ΑΡΡΩΣΤΟΙ” ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
Ολιγοήμερη αναβολή της ολοκλήρωσης του διαγωνισμού για την κατασκευή του εργοστασίου νερού για το Αργοστόλι, προκειμένου η διακήρυξη του Δήμου για το έργο να εναρμονιστεί σε κάποια της σημεία με τις υποδείξεις της αρμόδιας επιτροπής που εξετάζει τις ενστάσεις που υποβάλουν οι διαγωνιζόμενοι. 
Βρήκαν παλι την ευκαιρία οι γνωστοί-άγνωστοι όπως τους ονομάζω “άρρωστοι” στην να πανηγυρίσουν ότι ακυρώθηκε το έργο και δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά το εργοστάσιο στο Αργοστόλι. 
Το δικό μου μήνυμα προς όλους αυτούς είναι το εξής: 
Όσες καταγγελίες κι αν κάνουν, όσα ανώνυμα γράμματα κι αν στέλνουν, όσες βρωμιές κι αν σκαρφίζονται, όσα εμπόδια κι αν σηκώνουν… 
Και Πλατείες θα γίνονται και Πεζόδρομοι και Παραλίες και Έργα…
Και στο τέλος για πρώτη φορά στην ΙΣΤΟΡΙΑ του, το Αργοστόλι μας θα πιει καθαρό νερό από τις βρύσες του!!!
Οι Κεφαλλονίτες ξέρουν πια ότι πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στις εξαγγελίες της Δημοτικής τους Αρχής.
Γιατί η αξιοπιστία δεν πουλιέται στα ράφια των super market αλλά κατακτιέται μέσα από την ιστορική πορεία.
Η Κεφαλονιά μας θα παει μπροστά από αυτούς που πραγματικά μπορούν και την αγαπούν!!!
Οι δε “άρρωστοι” πανηγυριτζήδες θα παραμείνουν στο φυσικό τους χώρο…δηλαδή για τα πανηγύρια.
Στους συμπολίτες μου που αγαπούν την ανάπτυξη του νησιού μας, τους δίνω ραντεβου πολύ σύντομα στα εγκαίνια του εργοστασίου και στις βρύσες των σπιτιών μας.-


Προηγούμενο άρθρο