Συγκλονισμένοι στον Πόρο από τον θάνατο της 39χρονης νηπιαγωγού

Σε ηλικία μόλις 39 ετών έφυγε από τη ζωή η εκπαιδευτικός Μέμη Τζαμαρία, βυθίζοντας στη θλίψη την περιοχή του Πόρου αλλά και ολόκληρη την . Άλλη μία νέα γυναίκα προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των πρόωρων θανάτων που φέτος έχει πλήξει την Κεφαλονιά.

Η Μέμη Τζαμαρία ήταν νηπιαγωγός και είχε δουλέψει τόσο στην Αθήνα όσο και στην Κεφαλονιά, ενώ συμμετείχε σε πλήθος παράλληλων δραστηριοτήτων όπως τα προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, πολιτιστικές εκδηλώσεις στην περιοχή κ.α.

Όσοι την γνώριζαν μιλούν για μία χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια και αγωνιστικότητα γυναίκα.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Πόρου Πρόνησος για τον θάνατο της αγαπημένης εκπαιδευτικού.

Η ανακοίνωση

Σήμερα το χωριό μας έχασε μία εξαίρετη προσωπικότητα, ένα δικό μας κορίτσι, πάντοτε δυναμικό που έδινε τόσα πολλά στους συνανθρώπους της, που πρόσφερε πάντα τόσα πολλά στα παιδάκια της στο Νηπιαγωγείο… 
ΌΛΟΙ ειμαστε Βαθύτατα Συγκλονισμένοι …. με ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ τόσο νωρις;
ΜΕΜΗ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ 
ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΤΡΙΑ στην οικογένεια της
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. 

Τον θάνατο της νεαρής γυναίκας σχολίασε και ο Κώστας Φραντζής, μαέστρος της Φιλαρμονικής του Πόρου

Ξημερώματα της Κυριακης 26ης Νοεμβρίου η αγαπημένη μας Μεμη, μας άφησε… Από την μέρα που την γνώρισα την θυμάμαι πάντα να αγωνίζεται με χαμόγελο και αξιοπρέπεια…πάντα με δυναμισμό, ζωντάνια και δημιουργική αγωνία για την πρόοδο και την εξέλιξη της Φιλαρμονικής μας! Θα μείνει πάντα στις σκέψεις μας ως ένα φωτεινό παράδειγμα για τους ΑΓΏΝΕΣ της, την στάση ζωής της και την ανθρωπιά της! Την Τρίτη στο τελευταίο της ταξίδι θα είμαστε εκεί να την αποχαιρετησουμε και να δώσουμε κουράγιο & αγαπη στον Μίλτο, τον Άγγελο, την Αγγελική, την Ελένη και στην υπόλοιπη οικογένειά της!