Γορίλες στο τρόλεϊ [Editorial #18]

Οι άντρες αυτού του τύπου, μπορεί συχνά να υστερούν σε μυαλό ή γνώσεις, όμως διαθέτουν  εντυπωσιακά μούσκουλα και αξιοσημείωτη δύναμη. Τρώνε ατελείωτες ώρες στα γυμναστήρια, χτίζοντας εντυπωσιακά κορμιά, γιατί ως γνωστόν “νους υγιές ενσώματο υγιό” .
Επιπλέον κυκλοφορούν σε αγέλες των 10 ή και περισσοτέρων ατόμων  γιατί, όπως όλοι γνωρίζουμε, “η ισχής εν τι ενώσεις” και μπορεί να βρεθούν μπροστά σε κανέναν Πακιστανό που είναι μόνο 50 κιλά ελαφρύτερός τους.

Επίσης, μ’ αυτόν, και μόνο μ’ αυτόν τον τρόπο μπορούν να διασφαλίζουν τη σωματική τους ακεραιότητα όταν ένας ή και περισσότεροι από αυτούς, έχουν την ατυχία να βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με μια γυναίκα στο τρόλεϊ. Και φυσικά, όταν αυτή  οπλοφορεί, φέροντας μαζί της νου και νόηση, την γρονθοκοπούν αποφεύγοντας τον κίνδυνο αλλοτρίωσης του χαρακτήρα τους.

Πολλοί κακεντρεχείς τους χλευάζουν και τους αποκαλούν “γορίλες“. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν γνωρίζουν οι αδαείς ότι το κτηνωδώς δυνατό και ηγεμονικά κυριαρχικό θηλαστικό, δεν επιτίθεται ποτέ σε πιο αδύναμα ζώα.

Γιατί ακόμα και στα όρια της διάνοιας ενός γορίλα, ακόμα και στο πολιτισμικό πλαίσιο μιας ζούγκλας, υπάρχουν τελικά ορμέμφυτες οι έννοιες της τιμής και της ξεφτίλας.

Φωτογραφία: in.gr


για τα Κεφαλονίτικα Νέα

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0