Κρήτη: Απολογείται σήμερα ο 34χρονος που στραγγάλισε τον πατέρα

Το κατώφλι της ανακρίτριας Ηρακλείου αναμένεται να περάσει σήμερα το πρωί ο 34χρονος πατροκτόνος προκειμένου να απολογηθεί για την δολοφονία του 61χρονου πατέρα του στην Φορτέτσα Ηρακλείου.
Ο δράστης αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και για αρκετές ώρες μετά το φονικό, μη όντας σε θέση να εξηγήσει στους αστυνομικούς, τι έγινε στο σπίτι του πατέρα του και έφτασε να τον πνίξει με τα ίδια του τα χέρια.
Μάλιστα κατά την μεταφορά του στο Αστυνομικό Μέγαρο αρκετές ήταν οι φορές που ο ίδιος έλεγε ασυναρτησίες για το τι ακριβώς συνέβη, δίνοντας την εντύπωση ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει την πράξη του.
Τελικά ομολόγησε το έγκλημα, υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας του φώναζε και εκείνος προσπάθησε να τον σταματήσει, κλείνοντας του το στόμα.
Ο 34χρονος ήταν άνεργος και διέμενε σε άλλο σπίτι εκτός της πόλης του Ηρακλείου, αλλά το βράδυ των Χριστουγέννων είχε πάει στον πατέρα του.
Σύμφωνα με το cretapost.gr οι δύο άνδρες λογομάχησαν και ο γιος ακινητοποιώντας τον πατέρα του με «κεφαλοκλείδωμα» του έκλεισε το στόμα με τα χέρια.  Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος στους αστυνομικούς η αφορμή του καυγά τους ήταν πως ο πατέρας του τον έδερνε όταν ήταν μικρός.
Let’s block ads! (Why?)

Πηγή