Ειδήσεις για την Κεφαλονιά και τους Κεφαλονίτες

Κατηγορίες: Κεφαλονιά Κοινωνία Ληξούρι Παλική ΤΗΜΟ

Επανέλαβαν το σύνθημα «Δεν πάμε πουθενά», και μάλιστα σε μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχουν γίνει στο Ληξούρι τα τελευταία χρόνια. Φοιτητές, καθηγητές, μαθητές αλλά και σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του νησιού έδειξε αποφασισμένη να μην επιτρέψει την απομάκρυνση του τμήματος Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων από την πόλη.

Το παρόν έδωσαν επίσης μαθητές από σχολεία της πόλης (ΓΕΛ Ληξουρίου, ΕΠΑΛ και Πετρίτσειο Γυμνάσιο, ενώ μίλησαν ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο αντιδήμαρχος Παλικής Γιώργος Κατσιβέλης, ο περιφ. σύμβουλος και τ. αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, ο Κώστας Χαριτάτος (εκ μέρους των καθηγητών του ΤΗΜΟ), ο Θεόφιλος Μιχαλάτος και ο Διονύσης Αραβαντινός από την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά, ο Βασίλης Ρουχωτάς από την Ενωμένη Τετράπολη, ο Ηλίας Παρίσης από τον ΦΙ.Κ.Ο., ο Νικόλαος Μπούκας, οι πρόεδροι των φοιτητικών συλλόγων του ΤΗΜΟ και του τμήματος Ψηφιακών Μέσων, ο Δημήτρης Μαντζουράτος, ο Μάκης Δημητράτος, ο Γιάννης Βαρούχας ως εκπρόσωπος της βουλευτή  κ.α.

Δείτε στο κανάλι μας στο youtube αλλά και στην πρώτη σελίδα του kefalonitikanea.gr τα περισσότερα βίντεο από τις σημερινές ομιλίες.

Δείτε επίσης εικόνες από τη συγκέντρωση


Σχόλια


Σχετικά άρθρα