Νέα… ΜέΡΑ με τον Γιάνη Βαρουφάκη

Νέα… ΜέΡΑ στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, έρχεται να εξαγγείλει ο πρώην υπουργός Οικονομικών, . Ο λόγος για την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα, ενός πολιτικού οργανισμού που θα λάβει «σάρκα» και «οστά» σε ιδρυτικό συνέδριο στις 26 Μαρτίου 2018, στην Αθήνα.
Το όνομα της νέας αυτής πολιτικής παρουσίας στην μετά το δημοψήφισμα εποχή είναι ΜέΡΑ25, δηλαδή Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής, ένα όνομα που προέκυψε σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του νέου αυτού φορέα από μέλη του DiEM25, σε Ελλάδα και Ευρώπη, με ανοικτή ψηφοφορία. 
Ας δούμε την σχετική αναγγελία στην επίσημη σελίδα του DiEM25 σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:
«...Το κόμμα του DiEM25 στην Ελλάδα βαπτίστηκε από τα μέλη του κινήματός μας, με την συναίνεση της συντριπτικής πλειοψηφίας, ένα μήνα σχεδόν πριν την Ιδρυτική Συνδιάσκεψη που θα λάβει χώρα την 26η Μαρτίου στην Αθήνα.

Όπως συμβαίνει με όλες τις μεγάλες μας αποφάσεις, στην ψηφοφορία συμμετείχαν μέλη μας απ’ όλη την Ευρώπη. Αυτό άλλωστε είναι το «διαφορετικό» που φέρνει το DiEM25 στη πολιτική ζωή της Ελλάδας και των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών: τον αυθεντικά ριζοσπαστικό, δημοκρατικό, ευρωπαϊκό διεθνισμό που, εντός του κινήματός μας τουλάχιστον, έχει ήδη γίνει πραγματικότητα.


Και το όνομα αυτού;

ΜέΡΑ25

Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής«.

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0