Ο Δημήτρης Μπάσης στο Αργοστόλι [εικονες – video]

Πετυχημένη ήταν η συναυλία που διοργάνωσε ο με τον Δημήτρη Μπάση, στην Πλατεία Καμπάνας, στο Αργοστόλι.

Ο κόσμος γέμισε την Πλατεία Καμπάνας αλλά και για ένα μεγάλο κομμάτι του Λιθοστρώτου.

Ο , που είναι ένας καλός και σεμνός τραγουδιστής, ξεσήκωσε τον κόσμο, πότε τραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες του (Ψίθυροι καρδιάς, Σπασμένο Καράβι κ.α.) και πότε θυμίζοντας παλιές επιτυχίες του έντεχνου, ελαφρολαϊκού και λαϊκού.

Το Λιθόστρωτο έμοιαζε, πότε με ένα μεγάλο πάλκο, και πότε με μπουάτ αφού ο Μπάσης κινείται με ευκολία σε πολλά ήδη της ελληνικής μουσικής, σε άλλα με μεγαλύτερη και σε άλλα με μικρότερη επιτυχία. Πάντως, κανένα είδος δεν νιώθεις ότι το προδίδει.

Ήταν μία καλή πρωτοβουλία της Κράνης που σίγουρα πρόσθεσε μία ευχάριστη νότα στην κατά τ’ άλλα μουντή ατμόσφαιρα, λίγο πριν την Μεγάλη Εβδομάδα.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν όντως η Λευκή Νυχτα, όπως ονομάστηκε, βοήθησε και εισπρακτικά τα εμπορικά μαγαζιά που απ’ ότι μαθαίνουμε διανύουν μία από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας τους.

Πάντως, ο τραγουδιστής υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει στο «ευλογημένο» νησί, όπως είπε, το καλοκαίρι.

Μοναδική δυσάρεστη νότα το γεγονός ότι η συναυλία έγινε μπροστά ακριβώς από το Καφενείο της Καμπάνας, που παραμένει κλειστό για πέμπτο χρόνο παρά τις δεκάδες πολιτικές υποσχέσεις όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Οδηγίες: Δείτε όλα τα video κάνοντας κλικ στο κέντρο της video playlist που ακολουθεί. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξτε το video που θέλετε να δείτε από το μενού που βρίσκεται στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης το οποίο μοιάζει με τρεις γραμμές και ένα βελάκι: (δες εικόνα)

Προσοχή! Υπάρχει μία μόνο οθόνη video αλλά αυτή περιέχει όλα τα video που μπορείτε να επιλέξετε από το μενού. 
Τέλος, στο κάτω δεξί μέρος της ίδιας οθόνης μπορείτε να κάνετε κλικ στο τετραγωνάκι για να δείτε τα video σε πλήρη οθόνη.


Προηγούμενο άρθρο