Αποκλειστικό: Στο Ληξούρι τα Βεργώτεια 2018

Στο τελικά θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες Στίβου “ 2018” και όχι στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου όπως τις προηγούμενες χρονιές. Η κατάσταση του γηπέδου όπως αποτυπώνεται και στις σημερινές φωτογραφίες είναι πολύ κακή. 


Οι αγώνες είναι από τους σημαντικότερους που συμβαίνουν στην ,με τη συμμετοχή γνωστών πανελλαδικά αθλητών αλλά και με διακρίσεις των αθλητών της Γυμναστικής Εταιρείας Κεφαλονιάς.

Αν και μέχρι τώρα δεν ήταν σίγουρη η διεξαγωγή τους και πολλά σενάρια είχαν δει το φως της δημοσιότητας, τελικά θα πραγματοποιηθούν αρχές Μαΐου 2018 στο Στάδιο του Ληξουρίου, με την προϋπόθεση ότι οι επιθεωρητές του που θα επισκεφθούν το στάδιο την ερχόμενη εβδομάδα θα το βρουν κατάλληλο. 

Ωστόσο,  εξαιτίας της τραγικής κατάστασης του σταδίου Αργοστολίου καθίσταται ιδιαίτερα δύσκολη η προετοιμασία των αθλητών μας που θα πάρουν μέρος στα Βεργώτεια 2018 και οι οποίοι έχουν πολύ πρόσφατα χαρίσει πολλές και σημαντικές διακρίσεις στον στίβο της Κεφαλονιάς, καθώς οι συνθήκες είναι επιεικώς… αποτρεπτικές. Κάτι που αποδεικνύεται και από τις  φωτογραφίες. 

Σύνταξη-Επιμέλεια