Βεργώτεια: Τεντόγλου, Παπαχρήστου και άλλα «παγκόσμια» ονόματα του στίβου έρχονται στο Ληξούρι

Πολύ μεγάλα ονόματα του Στίβου με παγκόσμιες επιδόσεις πρόκειται να πάρουν μέρος στα που θα πραγματοποιηθούν στις 5 Μαΐου, στο .

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, απομένουν μόνο τυπικές λεπτομέρειες για να δούμε στο Στάδιο του Ληξουρίου τους: Μίλτο Τεντόγλου (Μήκος – Χρυσό στους Πανευρωπαϊκούς Νέων πέρσι, 9ος στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου φέτος), την Βούλα Παπαχρήστου (Τριπλούν – 3η πέρσι στο Πανευρωπαϊκό), την Χάιδω Αλεξούδη (1η στο μήκος γυναικών στην Ελλάδα) αλλά και άλλα μεγάλα ονόματα που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Η Βούλα Παπαχρήστου αντιμετώπιζε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ένα μικρό ερωτηματικό για τη συμμετοχή της.

Την ίδια στιγμή, «αγώνα δρόμου» κάνουν οι διοργανωτές αλλά και οι υπεύθυνοι του Δήμου αφού η αναγκαστική αλλαγή σταδίου (το Στάδιο Αργοστολίου είναι ακόμα σκαμμένο) συνεπάγεται την ανάγκη βελτιώσεων στο Στάδιο του Ληξουρίου. Τις αλλαγές υπέδειξαν άνθρωποι της Ομοσπονδίας Στίβου που ήρθαν για να ελέγξουν το Στάδιο από την Αθήνα και θα πρέπει οι άνθρωποι του Δήμου να ολοκληρώσουν μέσα στις επόμενες μέρες.

Διεθνές Μίτινγκ

Πέρα από παρουσία πολύ μεγάλων αθλητών στόχος των διοργανωτών είναι η περαιτέρω αναβάθμιση των αγώνων με την συμμετοχή και ξένων αθλητών από του χρόνου με απώτερο σκοπό την μετατροπή του σε επίσημο διεθνές μίτινγκ. Ήδη για φέτος αναμένεται να υπάρξει η πρώτη συμμετοχή ξένων αθλητών από τη Σερβία.

Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0