Η Πύλαρος πανηγυρίζει το δικό της Pro-Junior’s “Μουντιάλ”…

Την ίδια στιγμή που ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός και όχι μόνο πλανήτης έχει στραμμένα τα βλέμματά του στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στη Ρωσία, εδώ στην , ο κατέκτησε χθες την πρώτη θέση στο Τουρνουά Pro-Junior’s που διοργάνωσε η , με την επωνυμία “Κέφαλος 2018”.
Στο τουρνουά αυτό που διεξήχθη στο γήπεδο 5Χ5 στο Αργοστόλι, συμμετείχαν οι ομάδες των Pro-Junior’s του Πυλαριακού, της Εικοσιμίας, του Παλληξουριακού και του Ιωνικού και διήρκεσε τρεις μέρες. Την πρώτη θέση κατέκτησαν τα παιδιά του Πυλαριακού που νίκησαν χθες τον Παλληξουριακό 4-1, ενώ την  δεύτερη θέση  κατέκτησε η , την τρίτη ο και την τέταρτη ο Ιωνικός.

Φυσικά σε τέτοια τουρνουά πολύ μικρή αξία έχει η τελική κατάταξη, ενώ αυτό που αποτελεί κέρδος για τον τοπικό αθλητισμό και την… ποδοσφαιρική πραγματικότητα είναι αφενός η διοργάνωση τέτοιων αθλητικών τουρνουά, όσο και η συμμετοχή των παιδιών, των γονιών, των προπονητών και των φιλάθλων, όπως και οι αξίες που μπορεί ο αθλητισμός ανεξαρτήτως αθλήματος να “χαρίσει” στα μικρά παιδιά.

Σε κάθε περίπτωση αξίζουν συγχαρητήρια σε νικητές και ηττημένους, όπως και στην ΕΠΣΚΙ που διοργάνωσε αυτό το τουρνουά, ενώ δεν πρέπει να παραληφθεί η δουλειά που γίνεται σε επίπεδο ακαδημιών, τα εύσημα της οποίας ανήκουν στους προπονητές των παιδιών, όπως ο Κωνσταντίνος Κουγιανός και ο Σπύρος Βαλλιανάτος (Πυλαριακός), ο  Διονύσης Λιονάτος (Εικοσιμία), ο Ηλίας Ζερβός (Παλληξουριακός) αλλά και σε εκείνους των υπόλοιπων ομάδων. 
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η τελική απονομή στις δυο πρώτες ομάδες είχε γεύση “Μουντιάλ”, με έντονους δηλαδή πανηγυρισμούς, ενώ η απονομή του τροπαίου και των διπλωμάτων  στους μικρούς ποδοσφαιριστές του πρώτου Πυλαριακού και της δεύτερης Εικοσιμίας έγινε στο Κλειστό του Μπάσκετ λόγω της έντονης βροχόπτωσης που ξέσπασε το  απόγευμα (17-6-2018) Κυριακής. 
Ας δούμε μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα: 

Σύνταξη-Επιμέλεια