Ξεκινά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου-Ένα… ρεκόρ για την Μέμη (Αλυσανδράτου)

Ημέρες… στίβου φαίνεται πως ζούμε και μετά την τεράστια επιτυχία του Αντώνη Μέρλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ξεκινά σε λίγο στην Πάτρα η κορυφαία διοργάνωση για φέτος στον ανοικτό στίβο στην Ελλάδα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Στο πανελλήνιο αυτό πρωτάθλημα ο “κεφαλονίτικος” στίβος θα εκπροσωπηθεί στο ύψος γυναικών από την… συνήθη “ύποπτη” σε αυτές τις διοργανώσεις,  , η οποία επιστρέφει σε αγώνες πανελλήνιου επιπέδου μετά από τον πρόσφατο τραυματισμό της.
Η αθλήτρια της Γ.Ε Κεφαλονιάς σε λίγη ώρα, στις 18:50 περίπου, (η φωτογραφία από την άφιξη της στο στάδιο όπου θα γίνουν οι αγώνες) θα συμμετέχει στον τελικό του ύψους γυναικών, αγώνισμα που θα μεταδοθεί και από την δημόσια τηλεόραση και συγκεκριμένα από την ΕΡΤ-2.
Με την φετινή της παρουσία η Μέμη Αλυσανδράτου κατακτά ένα πολύ ιδιαίτερο και επίμονο ρεκόρ για τον αθλητισμό στην Κεφαλονιά, καθώς συμμετέχει σε Πανελλήνιους Αγώνες Πρωταθλήματος από το μακρινό 2006, γεγονός που την κατατάσσει σε μια από τις πιο συνεπείς και αξιόλογες αθλήτριες του στίβου και ειδικά στο ύψος, στην Ελλάδα. 

Σύνταξη-Επιμέλεια
Σ.Α/Κεφαλονίτικα Νέα

Προηγούμενο άρθρο

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0