Αποκάλυψη: Νέος συνδυασμός με νέους ανθρώπους κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές

Σε πολύ προχωρημένο σημείο βρίσκονται οι συζητήσεις για τη δημιουργία ενός νέου δημοτικού συνδυασμού ο οποίος θα διεκδικήσει την ψήφο των Κεφαλονιτών στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Στον νέο συνδυασμό συμμετέχουν ως επί το πλείστον, νέοι άνθρωποι που καλύπτουν ένα ευρύ πολιτικό φάσμα.

Τα ονόματα 

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, τα πρόσωπα που πλαισιώνουν αυτόν τον συνδυασμό είναι ο , πρόεδρος του ΤΕΕ, του οποίου το όνομα ακούγεται έντονα και για επικεφαλής του συνδυασμού, ο Γρηγόρης Σταμούλης (δημοτικός σύμβουλος με την Ενωμένη Τετράπολη), ο (ΣΥΡΙΖΑ) ενώ άλλα που ακούγονται είναι αυτά του Δημήτρη Κεκάτου (Πολιτικός Μηχανικός), Διονύση Τρωιάννου (υπ. βουλευτής με το Ποτάμι),  ενώ λίγο πριν κάνουν το πρώτο βήμα στην ενεργό πολιτική βρίσκονται δύο ακόμα νέοι, γνωστοί στην κεφαλονιτικη κοινωνία, ο ένας δικηγόρος και ο άλλος μουσικός, οι οποίοι σκέφτονται περισσότερο τη συμμετοχή τους.

Να σημειώσουμε εδώ ότι οι πληροφορίες είναι διασταυρωμένες ως προς τη συμμετοχή στις συζητήσεις και το ενδιαφέρον, όχι όμως και ως προς την τελική συμμετοχή αφού κάποιοι από αυτούς δεν έχουν αποφασίσει ακόμα οριστικά. 


Επίσης, για το θέμα του επικεφαλής, αναμένονται να παρθούν οι τελικές αποφάσεις τις επόμενες ημέρες με συλλογικές διαδικασίες.

Η ταυτότητα

Ο συνδυασμός θα κινηθεί ανεξάρτητα από κόμματα και παρατάξεις (τονίζεται ιδιαίτερα αυτό), με σκοπό την παρέμβαση νέων ανθρώπων, που ανήκουν σε ένα ευρύ δημοκρατικό πολιτικό φάσμα (πλην των άκρων), στα αυτοδιοικητικά πράγματα της Κεφαλονιάς, και γιατί όχι, την νίκη στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Στόχος είναι να δοθεί ένα νέο πνεύμα στην αυτοδιοίκηση, μακριά από ατομικά συμφέροντα, με γνώμονα το κοινό καλό, τη συνεννόηση, την αξιοκρατία και τη διαφάνεια, αλλά και με έναν τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς που θα απέχει από τις ακρότητες που παρατηρούνται σήμερα σε πολλούς από τους δημοτικούς συνδυασμούς αλλά και στο δημοτικό συμβούλιο.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της δημιουργίας του συνδυασμού.

Κεφαλονίτικα Νέα

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0