Αποχαιρετιστήριες επιδείξεις κολύμβησης σήμερα στην Σάμη

Με επιδείξεις μικρών κολυμβητών και κολυμβητριών στην παραλία της Σάμης, ολοκληρώθηκαν σήμερα Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018 τα μαθήματα κολύμβησης σε παιδιά του Δημοτικού που διοργάνωσε για ένα ακόμη καλοκαίρι ο Ν.Ο Σάμης.

Οι μικροί κολυμβητές και οι μικρές κολυμβήτριες για περίπου δυο μήνες, Ιούλιο και Αύγουστο, έμαθαν από την προπονήτρια τους Μέμη Αλυσανδράτου τα “μυστικά” της κολύμβησης και σήμερα στους αποχαιρετιστήριους αγώνες επίδειξης, έδωσαν χωρίς καμιά εξαίρεση τον καλύτερο εαυτό τους. 
Στο τέλος, η προσπάθειά τους επιβραβεύθηκε χωρίς διακρίσεις, με ένα μικρό αναμνηστικό ενθύμιο των μαθημάτων και του σημερινού αγώνα που τους απένειμε η αγαπημένη τους δασκάλα. 
Έτσι, με την σημερινή κολυμβητική “γιορτή” που έδωσε ζωή στον όμιλο και στην παραλία της Σάμης έκλεισε η θερινή “αγωνιστική” σεζόν για τα παιδιά και τους γονείς τους, καθώς ετοιμάζονται πλέον με γρήγορους ρυθμούς για την σχολική χρονιά. 
Ωστόσο, παρά την επιτυχημένη σημερινή ημέρα, δεν μπορεί να μην αναφερθεί ότι οι περισσότεροι γονείς σε συζητήσεις τους αναφέρθηκαν στις περιορισμένες έως ελάχιστες δυνατότητες που έχουν τα παιδιά τους για τους μήνες εκτός του καλοκαιριού, καθώς οι αθλητικές δυνατότητες και όχι μόνο είναι ελάχιστες για την πρώην επαρχία της Σάμης, μια  περιοχή της Κεφαλονιάς μεγάλης σε έκταση που εκτός από τις ομάδες ποδοσφαίρου (κυρίως) και τις ακαδημίες τους, δεν υπάρχουν άλλες διέξοδοι για τα παιδιά τους.