Κουρής: Βάλτε στέγαστρα στα λιμάνια

Να μπουν στέγαστρα σε όλες τις αποβάθρες των λιμανιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ζήτησε ο τ. στην πρόσφατη συνεδρίαση της επιτροπής Νησιωτικής Πολιτικής, βάζοντας το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης.

Ο τ. αντιπεριφερειάρχης ζήτησε το αυτονόητο, να υπάρχει προφύλαξη δηλαδή για τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες των λιμανιών σε μια χώρα που τις περισσότερες ώρες που κινούνται οι επιβάτες, ο ήλιος… βαράει κατακούτελα.

Το πόσο σημαντικό είναι αυτό για την εξυπηρέτηση αλλά και την υγεία των επισκεπτών μπορεί κάποιος να το θαυμάσει σε όλο το του το μεγαλείο αν επισκεφτεί μία από αυτές τις μέρες τη Μελισσάνη και δει το μαρτύριο που περνούν καθημερινά εκατοντάδες τουρίστες οι οποίοι… λιάζονται σαδιστικά απλωμένοι σαν… τον τραχανά σε έναν επιεικώς απαράδεκτο χώρο χωρίς οποιαδήποτε προφύλαξη. Αλλά γι’ αυτό θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ αύριο.

Να σημειώσουμε ότι το αίτημα του κ. Κουρή, έγινε δεκτό από τον την επιτροπή και αποφασίστηκε να κατατεθεί σχετικό αίτημα προς τα οικεία Λιμενικά Ταμεία και Οργανισμούς που συσχετίζονται με το επιβατηγό κοινό, από και προς τα Ιόνια Νησιά.

Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα