Καβγάς με Άδωνι Γεωργιάδη για την Κεφαλονιά – Τι… ξέχασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Ένα σχόλιο με αφορμή τις διακοπές ρεύματος στην Ύδρα ήταν η αφορμή να ξεσπάσει έντονος καβγάς στο twitter ανάμεσα στον Τάσο Καβαλλιεράτο, του vlahatasamis.wordpress.com και του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο βουλευτής σχολίασε την παρατεταμένη διακοπή της ηλεκτροδότησης στην Ύδρα, λέγοντας ότι «δεν έχει ξαναγίνει» κάτι τέτοιο, ενώ στο τέλος του σχολίου του αναρωτήθηκε «πόσο χειρότερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα».

Ο του θύμισε με έντονο τρόπο τη πολυήμερη διακοπή ρεύματος στην πριν μερικά χρόνια, όταν (επί ΝΔ) το νησί είχε βυθιστεί στο σκοτάδι, έχοντας γίνει κεντρικό θέμα στα δελτία ειδήσεων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, που πρόσφατα επισκέφτηκε την Κεφαλονιά, αντεπιτέθηκε κι αυτός σε έντονο τόνο και του απάντησε λανθασμένα ότι δεν είχε καμία σχέση το ένα γεγονός με το άλλο γιατί «είχαν πέσει πυλώνες στην Δυτική Ελλάδα».

Φυσικά ο συμπαθής Κεφαλονίτης blogger και δημοσιογράφος αντεπιτέθηκε και τον διόρθωσε (το πρόβλημα υπήρχε μόνο στην Κεφαλονιά), στολίζοντάς τον ταυτόχρονα με αρκετά… κοσμητικά επίθετα, αφού ο αντιπρόεδρος φάνηκε να έχει, για μία ακόμη φορά, επιλεκτική μνήμη.

Δείτε τον διάλογο στο twitter.

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 2
  • comment-avatar

    ειστε συριζαιοι. Απο συντακτες μεχρι εκδοτες

  • comment-avatar
    Ληξουριώτης 1 έτος

    Καλά του τα πες Τάσο

  • DISQUS: 0