Μουσική, χορός και ποίηση στην εκδήλωση της Χορωδίας Αργοστολίου [εικόνες – video]

Τη μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία της πραγματοποίησε η Χορωδία και , στο θέατρο «Γεράσιμος Σκλάβος», στην προβλήτα των τουριστικών σκαφών (Μπαστούν) ,στο Αργοστόλι.

Η όμορφη εκδήλωση πήρε αυτή τη χρονιά χαρακτήρα στήριξης των πυρόπληκτων από τις φωτιές στο Μάτι. Στη διάρκεια της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν εθελοντικά χρήματα για την ανακούφιση των πληγέντων τα οποία θα δοθούν σε πολιτιστικό σύλλογος του Νέου Βουτζά. Άλλωστε οι φονικές πυρκαγιές ήταν και ο λόγος που είχε αναβληθεί η συναυλία, στις 27 Ιουλίου που ήταν προγραμματισμένη. Ημερομηνία που συνέπεσε να βρίσκεται πολύ κοντά στα δραματικά γεγονότα που σημάδεψαν το φετινό καλοκαίρι και ακύρωσαν πολλές εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, λόγω του εθνικού πένθους.

Η χθεσινοβραδινή εκδήλωση περιλάμβανε μουσική από τη Φιλαρμονική Διονύσιος Λαυράγκας, υπό τη διεύθυνση του Βασίλη Περλιγκίδη, και τη Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου, υπό τη διεύθυνση του Σπύρου Θεοτοκάτου, παραδοσιακούς χορούς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φωκάτων αλλά και ποιήματα που διάβασαν μέλη του Ερασιτεχνικού Θεάτρου Κεφαλονιάς.

Δείτε φωτογραφίες και video από την εκδήλωση

Οδηγίες: Δείτε όλα τα video κάνοντας κλικ στο κέντρο της video playlist που ακολουθεί. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε το video που θέλετε να δείτε από το μενού που βρίσκεται στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης το οποίο μοιάζει με τρεις γραμμές και ένα βελάκι: (δες εικόνα)

Προσοχή! Υπάρχει μία μόνο οθόνη video αλλά αυτή περιέχει όλα τα video που μπορείτε να επιλέξετε από το μενού. 
Τέλος, στο κάτω δεξί μέρος της ίδιας οθόνης μπορείτε να κάνετε κλικ στο τετραγωνάκι για να δείτε τα video σε πλήρη οθόνη.


ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0