Δεύτερη “αγωνιστική” στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς στην Κεφαλονιά με αλλαγή… “έδρας”.

Δεύτερη… αγωνιστική για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς της φετινής περιόδου και στις επόμενες τρεις ημέρες, τέσσερις ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί έχουν προγραμματισθεί με τους “γνωστούς” όρους και μια μόνο αλλαγή. 
Συγκεκριμένα η δεύτερη αυτή “αγωνιστική” των πλειστηριασμών θα πραγματοποιηθεί σε… άλλη “έδρα”,  όχι δηλαδή στο… “γνωστό” από τα περσινά γεγονότα συμβολαιογραφικό γραφείο, αλλά στο δεύτερο κατά σειρά που έχει πάρει την απαραίτητη πιστοποίηση και το οποίο βρίσκεται και αυτό στο Αργοστόλι, σε μικρή πάροδο του Λιθόστρωτου. 
Επισπεύδοντες πιστωτές των πλειστηριασμών αυτών ένας ιδιώτης και τρεις τράπεζες, από τις οποίες δυο η Εθνική και έναν η Άλφα. Βέβαια, όπως ήδη έχει διασταυρωθεί, ο πλειστηριασμός της Άλφα, αν και αναρτημένος μέχρι και τώρα στο δελτίο πλειστηριασμών, τελικά αναβλήθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, όχι φυσικά για περισσότερο από 3 μήνες κι αυτό γιατί την ύστατη στιγμή το Συμβούλιο Καθυστερήσεων της συγκεκριμένης τράπεζας ήρθε σε συμφωνία με τον φερόμενο ως οφειλέτη. 
Από τους υπόλοιπους πλειστηριασμούς, ο πιο “σημαντικός” είναι αυτός που “τρέχει” η Εθνική και πρόκειται για μία αυτοτελή και ανεξάρτητη κάθετη ιδιοκτησία, εντός των ορίων του οικισμού της τοπικής κοινότητας Λακήθρας και στην περιφέρεια της Δ.Ε Λειβαθούς του Δήμου Κεφαλονιάς και στην οποία έχει ανεγερθεί διώροφη οικοδομή με υπόγειο, ισόγειο, Α΄ όροφο και στέγη. Το υπόγειο έχει επιφάνεια 79,63 τ.μ, το ισόγειο επιφάνεια 55,87 τ.μ και ο Ά όροφος έχει επιφάνεια 55,87 τ.μ. 
Το συγκεκριμένο ακίνητο βγαίνει στο ηλεκτρονικό “σφυρί” για το ποσό των 50.000 ευρώ, ενώ τιμή πρώτης προσφοράς ορίστηκαν τα 146.000ευρώ. 
Τέλος, για μια ακόμη φορά, την δεύτερη κατά σειρά, έχει αλλάξει η ώρα έναρξης της διαδικασίας και αντί για τις 14:00 που ήταν κατά την περασμένη περίοδο, ώρα “κατάλληλη” για πιθανές διαμαρτυρίες και αντιδράσεις, τώρα πλέον η ώρα έναρξης είναι η 10η πρωινή, στην αιχμή δηλαδή της εμπορικής και οικονομικής ζωής του νησιού. 
Σύνταξη-Επιμέλεια