Ο Γιώργος Ποταμιάνος κωπηλατεί προς Κωνσταντινούπολη για φιλανθρωπικό σκοπό

Ένα νέο μεγάλο στόχο έβαλε ο Γιώργος Ποταμιάνος, ξεκινώντας πριν από μερικές μέρες το ταξίδι με καγιάκ, από την στην Κωνσταντινούπολη.

Μετά από το ταξίδι στη Βενετία, που είχε πραγματοποιήσει πριν λίγα χρόνια, πάλι με καγιάκ, αυτή τη φορά επέλεξε την Κωνσταντινούπολη για τελικό προορισμό του, μαζεύοντας παράλληλα χρήματα που θα δοθούν για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Αργοστολίου.

Το ταξίδι αναμένεται να διαρκέσει δύο μήνες και μπορείτε να το παρακολουθείτε, μέσω χαρτών και δημοσιεύσεων που κάνει ο ίδιος στην σελίδα Outdoor Kefalonia Activities, στο Facebook.

Μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, που δημοσιεύει αφιέρωμα στο ταξίδι του, ο νεαρός Κεφαλονίτης που ασχολείται με τα και τον τουρισμό, είπε τα εξής:
«Ο σκοπός του ταξιδιού μου είναι διπλός. Από τη μία να ευαισθητοποιήσω όλους στο νησί μας για να βοηθούν τον εαυτό τους και την Κεφαλονιά και από την άλλη να συγκεντρώσω χρήματα από δωρεές έτσι ώστε να τα δώσω στον τομέα της Υγείας για το νησί μας. Επειδή το νοσοκομείο μας είναι σε δύσκολη κατάσταση θέλω μέσα σε αυτούς τους δυο μήνες που υπολογίζω να κρατήσει το ταξίδι μου να μαζέψω χρήματα και μετά θα μιλήσω με κάποιους γιατρούς και θα τους αγοράσω τα πράγματα που χρειάζονται για το νοσοκομείο της Κεφαλονιάς»

«Από την Κεφαλονιά έφυγα στις 14 Σεπτεμβρίου και μαζί με άλλα τρία άτομα περάσαμε στη Ζάκυνθο. Από εκεί έφυγα μόνος μου για Κατάκολο, Κυπαρισσία, Μεθώνη, Κορώνη, Γερολιμένα και μετά έχω να περάσω Κύθηρα, Αντικύθηρα μετά να διασχίσω τη νότια Κρήτη. Από εκεί Κάσο, Κάρπαθο, Ρόδο και σιγά σιγά να ανέβω Κωνσταντινούπολη και όλα αυτά με ένα καγιάκ από τα πιο γρήγορα».

Επίσης εδώ μπορείτε ανά πάσα στιγμή τη θέση που βρίσκεται ο .