“Πραξικοπηματική” αναβολή στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον Πλατύ Γιαλό-Αποχώρησε όλη η αντιπολίτευση

Για “πραξικοπηματική” πρακτική και απαράδεκτη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να αναβάλει τελικά την σημερινή συζήτηση για το “λουκέτο” του ΣΔΟΕ στον Πλατύ Γιαλό κατηγόρησε την “Ισχυρή ” σύσσωμη η αντιπολίτευση, η οποία και αποχώρησε από το υπόλοιπο της σημερινής συνεδρίασης. 

Όπως ήδη αναφέραμε πριν λίγη ώρα στο αποκλειστικό δημοσίευμα μας στα Κ.Ν, ο κος Φλωράτος, δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κου Μιχαλάτου και σε πλήρη αντίθεση με την παράταξή του, πρότεινε την αναβολή  της συνεδρίασης του Δ.Σ για τον Πλατύ Γιαλό μέχρι να εκδοθεί και να αποσταλεί το τελικό πόρισμα του ΣΔΟΕ. 

Την πρόταση αυτή υιοθέτησε τελικά η δημοτική Αρχή και έτσι η παράταξη της “Ισχυρής Κεφαλονιάς” αποφάσισε την αναβολή της σημερινής συνεδρίασης, μια απόφαση χωρίς… προηγούμενο, καθώς δεν συνηθίζεται ούτε προβλέπεται για θέμα που “έρχεται” σε συζήτηση με την απαραίτητη πλειοψηφία δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, τελικά να αναβάλλεται και μάλιστα εν μέσω συνεδρίασης από τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας.  
Έτσι, αμέσως μετά την Απόφαση αυτή, σύσσωμη η αντιπολίτευση κατηγόρησε με αιχμηρό τρόπο εκείνους που συνέβαλαν σε μια απαράδεκτη, όπως ειπώθηκε, απόφαση και αποχώρησε μαζικά από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Μάλιστα, το μέλος του Προεδρείου (γραμματέας του) και δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της “Ενωμένη Τετράπολη” κος Σκλάβος, για τα όσα συνέβησαν πριν από λίγο, δήλωσε ότι παραιτείται από την θέση του στο Προεδρείο του Δ.Σ. 
Σύνταξη-Επιμέλεια