Ξεκίνημα σήμερα και για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς στην Κεφαλονιά

Αρχή και για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς στην για την φετινή περίοδο καθώς σήμερα Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου με την γνωστή ηλεκτρονική διαδικασία και στο… γνωστό από προηγούμενους πλειστηριασμούς συμβολαιογραφικό γραφείο του Αργοστολίου, βγαίνει στο σφυρί από την Εθνική Τράπεζα δυόροφη οικία με αγροτεμάχιο.

Συγκεκριμένα, για οφειλή 50.000 ευρώ στην τραπεζική εταιρία με την επωνυμία “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.” και με αρχική τιμή κατόπιν εκτίμησης του ακινήτου στα 254.000 ευρώ, εκπλειστηριάζεται ακίνητο στα Τρωιαννάτα της Κεφαλονιάς που αποτελείται από ένα αγροτεμάχιο επιφανείας 10.000 τ.μ. στο οποίο έχει κτισθεί διώροφη μονοκατοικία 146τμ με υπόγειο, ισόγειο, πρώτο (1ο) όροφο, στέγη και πισίνα, κατασκευής περίπου του 2006. 
Ωστόσο, η “νέα” χρονιά για τους πλειστηριασμούς φαίνεται πως αρχίζει με μια “έκπληξη” σε σχέση με τους προηγούμενους πλειστηριασμούς από την ίδια Συμβολαιογράφο, καθώς αντί της συνηθισμένης ώρας ορίζεται, τουλάχιστον στο σχετικό δελτίο δημοσίευσης, η 10:00 πρωινή και έως τις 14:00, ώρες δηλαδή που λόγω του ωραρίου εργασίας, είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρχουν συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες, όπως είχε συμβεί με προηγούμενους πλειστηριασμούς. 
Όπως και να χει, πρόκειται για τον πρώτο ηλεκτρονικό πλειστηριασμό της νέας δικαστικής περιόδου, μιας περιόδου όπου όπως προκύπτει από τους προγραμματισμένους και δημοσιευμένους πλειστηριασμούς στην Κεφαλονιά και όχι μόνο, θα υπάρχει έντονη κλιμάκωση αυτής της μορφής αναγκαστικής είσπραξης οφειλών για οφειλέτες στην Κεφαλονιά.
Σύνταξη-Επιμέλεια