Ζεστή υποδοχή στις δύο Κεφαλονίτικες ταινίες στο Φεστιβάλ της Δράμας

Πολύ ζεστή και σε ορισμένα σημεία ενθουσιώδης ήταν η ανταπόκριση του κοινού στις προβολές των ταινιών των δύο Κεφαλονιτών σκηνοθετών, στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας.

Το «Όλα για Όλα», η πρώτη ταινία του Μαρίνου Σκλαβουνάκη, και το «Η Σιγή των Ψαριών Οταν Πεθαίνουν», η δεύτερη συμμετοχή του Βασίλη Κεκάτου στο φεστιβάλ, κέρδισαν το στοίχημα του κοινού, αφού απ’ ότι μάθαμε, τα σχόλια ήταν πολύ θετικά και για τις δύο.

Η ανταπόκριση ήταν πολύ ζεστή, υπήρχαν σημεία που οι θεατές ξέσπασαν σε γέλια αφού και οι δύο ταινίες περιέχουν κωμικά στοιχεία, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που έψαξαν να βρουν τους δυο σκηνοθέτες μετά την προβολή (ο , δυστυχώς, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην προβολή λόγω μια μικρής ατυχίας που είχε).

Απ’ ότι μάθαμε, μάλιστα, οι Κεφαλονίτες είχαν κάνει… κερκίδα στον εξώστη στην πρώτη προβολή του Όλα για Όλα, αλλά δεν χρειάστηκε να… παρέμβουν, αφού από μόνη της η ταινία κέρδισε το κοινό. Παρόμοια ήταν η αποδοχή και της δεύτερης ταινίας, του Βασίλη Κεκάτου, η οποία συμμετέχει και στο διεθνές τμήμα του φεστιβάλ.

Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα