Σε πόσους δήμους πιστεύετε ότι πρέπει να χωριστεί η Κεφαλονιά;

Η συζήτηση για την ενδεχόμενη διάσπαση του Δήμου Κεφαλονιάς έχει ανάψει.

Εν αναμονή της τελικής απόφασης του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση για τον αριθμό των νέων Δήμων αλλά και για τον χρόνο που μπορεί να προχωρήσει αυτή η διάσπαση, κι ενώ ο Κυριάκος Μηστοτάκης τάχθηκε ανοιχτά κατά της διάσπασης σηματοδοτώντας ίσως την αλλαγή στάσης και της Ισχυρής Κεφαλονιάς, το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει την Παρασκευή για το θέμα.

Τώρα τα Κεφαλονίτικα Νέα σας δίνουν τη δυνατότητα να εκφράσετε κι εσείς τη γνώμη σας για τη διάσπαση ή μη του Δήμου, αλλά και για τον αριθμό των νέων δήμων που θα προκύψουν.

Σε πόσους δήμους πιστεύετε ότι πρέπει να διασπαστεί η Κεφαλονιά

Όροι χρήσης: Το «» στηρίζεται στην υπηρεσία PollDaddy, η οποία είναι και υπεύθυνη για την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων. Οι διπλές ψήφοι περιορίζονται μέσω ip address και cookie. Λαμβάνοντας μέρος στην εφαρμογή αποδέχεστε την πιθανότητα λήψης cookies, τόσο κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας όσο και κατά την τυχόν κοινοποίηση στα κοινωνικά δίκτυα. Το «Πες τη γνώμη σου» δεν μπορεί να εκληφθεί ως δημοσκόπηση αλλά ως ένα σύστημα σχετικής καταγραφής της γνώμης των πολιτών για συγκεκριμένα θέματα. Όσοι συμμετέχουν μπορούν να προτείνουν επιπλέον απαντήσεις ή να σχολιάσουν σχετικά στο ενσωματωμένο σύστημα σχολιασμού. Τα Κεφαλονίτικα Νέα μπορούν να διαγράψουν σχόλια ή επιπλέον απαντήσεις που θεωρούν άσχετες με το θέμα ή προσβλητικές.