Ευχαριστήριο από την Κοργιαλένειο για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης

Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2018, ολοκληρώθηκε σε γιορτινή ατμόσφαιρα, η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018, με θέμα “Παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο ”, που οργάνωσε η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, 148 Δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα, ένωσαν τις δυνάμεις τους και προσέφεραν σε πάνω από 3.000 παιδιά ηλικίας από 5-12 ετών δημιουργικά εργαστήρια.

Φέτος η Κοργιαλένειος  Βιβλιοθήκη Αργοστολίου πραγματοποίησε 19 δράσεις  στις οποίες  πήραν μέρος  680 παιδιά

  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους και όλους τους μικρούς μας φίλους που όλα αυτά τα χρόνια είναι μαζί μας στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας. Ιδιαίτερα όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ όλους τους εθελοντές – εμψυχωτές για την εκπληκτική και συγκινητική ανταπόκριση στο 7ο κατά σειρά κάλεσμά μας, γιατί πρόθυμα διέθεσαν λίγο από τον ελεύθερο χρόνο τους, προσέφεραν τις γνώσεις αλλά και τον ενθουσιασμό τους και γιατί, χωρίς την δική τους πολύτιμη βοήθεια και συμβολή, δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί το καλοκαιρινό πρόγραμμά μας.
Ευχαριστούμε λοιπόν όλους και ένα-έναν χωριστά τους:
Δήμητρα Κουρή – Χημικός
Αντζελίνα Αρκούδη – Ιστορικός
Χαράλαμπο Μακρή – Ιδρυτής Μουσείου Ραδιοφώνου
Ρενάτα Χαλιώτη – μέλος του συλλόγου «Φίλοι του Κοργ. Μουσείου»
Ευαγγελία Μουλίνου – Σιούτη, ειδ.προσχολικής αγωγής
Αλεξάνδρα Στελλάτου, περιβαντολόγος
Αναστασία Στρακάτου – Ψυχολόγος
Φωτεινή Φωή – Κοινωνική Λειτουργός
Γασπαράτου Ελένη ,κοινωνιολόγος
Έμελη Χατζηχρήστου, βιβλιοθηκονόμος
Κώστα Ευαγγελάτο, εικαστικός
Νικολέτα Μπίρμπα – Νηπιαγωγός
Ελένη Παπαφλωράτου – Αρχαιολόγος
Φρόσω Τζαννετάτου – Αρχαιολόγος
 Μαρία Μέτσιου, γυμνάστρια ειδ. χορός
 Μυρσίνη Γιαννακοπούλου,φιλόλογος,ειδ. λογοτεχνία
 Νίκη Μαζαράκη, φιλόλογος
 Νέλλη Βαγγελάτου,
Βαγγέλη Μοσχόπουλο –φοιτ. Παν. Πατρών ,διαχείριση περιβάλλοντος
Μαρία Κουνάδη,  γυμνάστρια
Αλεξία Μωραίτου,γυμνάστρια
Μινέτου Μαρία ,μαθήτρια

Ευχαριστούμε θερμά  για την συνεργασία: Το Ίδρυμα Φωκά Κοσμετάτου  και τον Βοτανικό Κήπο, την Εφορεία Αρχαιοτήτων ,  το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Κεφαλονιάς τον Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου  (Ν.Ο.Α.), τον Σύλλογο « Φίλοι του Κοργιαλένειου Ιστορικού & Λαογραφικού Μουσείου και το 5ο Kids   Art Festival με την κ.Λέλα Ζαπάντη.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε. και στους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς του νησιού μας για την προβολή, δημοσίευση και κάλυψη όλων των εκδηλώσεών μας!

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά προσπαθήσαμε μέσα από τις δράσεις που το πρόγραμμα της Εθνικής Βιβλιοθήκης φέτος πρότεινε, να γνωρίσουν  να εξερευνήσουν και να  παρατηρήσουν  τα παιδιά τη βιβλιοθήκη μας, να  νιώσουν τον χώρο οικείο, να μάθουν ότι εδώ στη βιβλιοθήκη μπορούν να βρουν απαντήσεις και να κάνουν έρευνα για τις σχολικές τους εργασίες αλλά και να γίνουν μέλη της βιβλιοθήκης διαλέγοντας βιβλία που θα τους ταξιδέψουν και θα τους κρατήσουν συντροφιά στον ελεύθερο χρόνο τους, να ανακαλύψουν ενδιαφέροντα, να αναπτύξουν δεξιότητες και τέλος να γνωρίσουν καινούριους φίλους. Όλοι μαζί βοηθήσαμε να αισθανθούν ότι η Βιβλιοθήκη μας αποτελεί σημείο συνάντησης όλο το χρόνο!
             
Ο Πρόεδρος του ΚΔΣ
+ Ο ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0