Κρατηθείτε! 23 πλειστηριασμοί αύριο και μεθαύριο στο Αργοστόλι

Το απίστευτο νούμερο για ένα νησί σαν αυτό της Κεφαλονιάς των 23 πλειστηριασμών θα “πιάσει”| η ηλεκτρονική πλατφόρμα των τοπικών πιστοποιημένων συμβολαιογράφων, αριθμός ρεκόρ ακόμη και για τα μεγαλύτερα συμβολαιογραφικά γραφεία της Αθήνας. 
Οι ηλεκτρονικοί αυτοί πλειστηριασμοί έρχονται να επιβεβαιώσουν το τελευταίο δημοσίευμα των Κεφαλονίτικων Νέων, όπου γινόταν σαφής αναφορά στο γεγονός ότι πλέον η είναι για την Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο, ο πιο φιλικός… προορισμός για τραπεζικές εταιρίες, δικαστικούς επιμελητές και φυσικά… ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, καθώς αυτοί διεξάγονται ομαλότατα και χωρίς καμία διαμαρτυρία. 
Πραγματικά, από τους 23 πλειστηριασμούς, οι τρεις αφορούν σε ακίνητα της Κεφαλονιάς και οι υπόλοιποι 20, σε ακίνητα, σπίτια, οικόπεδα  και καταστήματα εκτός του νησιού, από την Αμαλιάδα έως την Πάτρα και από εκεί στο Αγρίνιο και την Ζάκυνθο.  
Για τα ακίνητα της Κεφαλονιάς τώρα, στους αυριανούς πλειστηριασμούς πρωταγωνιστεί η EUROBANK η Εθνική και η ALPHA, με την πρώτη να βγάζει στο σφυρί οικόπεδο και αγροτεμάχιο για οφειλή 200.000 ευρώ και με τιμή πρώτης προσφοράς τα 189.000 ευρώ, την δεύτερη οικόπεδο για οφειλή μόλις 50.000 ευρώ και τιμή α΄προσφοράς τα 57.000 ευρώ, ενώ η τελευταία ένα διώροφο οίκημα με οικόπεδο, για οφειλή 100.000 ευρώ και τιμή πρώτης προσφοράς τα 175.000 ευρώ. 
Για τα υπόλοιπα ακίνητα που θα εκποιηθούν αναγκαστικά το επόμενο διήμερο ο κατάλογος μακραίνει, με το σφυρί να χτυπά ακίνητα για οφειλές που ξεκινούν από 30.000 ευρώ (φερόμενη οφειλή πολίτη από την Πάτρα). 
Σύνταξη-Επιμέλεια