Προχωράει ο διαγωνισμός για την κατεδάφιση του λιμενοβραχίονα στον Αθέρα – Μικρή αναβολή στην αποσφράγιση των προσφορών

Αρνητική εξέλιξη στο θέμα της κατεδάφισης του λιμενοβραχίονα στον Αθέρα, παρά τις αντιδράσεις των κατοίκων και το πρόσφατο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση φαίνεται να προχωράει κανονικά στον διαγωνισμό, έστω αναβάλλοντας για λίγες μέρες τη διαδικασία αποσφράγισης των προσφορών.

Παραμένει άγνωστο το αν τελικά θα σταματήσει κάποιος την διαδικασία, αν και, απ’ ότι λέει η βουλευτής, μπορεί να ενταχθεί στον νόμο 4495, ως δημόσιο και κοινωφελές έργο. Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα, την ώρα που η προθεσμίες είναι οριακές. Εντύπωση μάλιστα έκανε το γεγονός ότι η προοπτική αυτή δεν αναφέρθηκε στη συζήτηση που έγινε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η βουλευτής σήμερα, μιλώντας στα Κεφαλονίτικα Νέα, επέμεινε ότι υπάρχει τέτοια δυνατότητα, λέγοντας μάλιστα ότι έχει ενημερώσει τον Δήμο πως μπορεί να προχωρήσει σε μία τέτοια αίτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ημερομηνία αποσφράγισης του διαγωνισμού, μετατέθηκε από τις 8.10.2018 στις 12.10.2018, λόγω κολλήματος ενός μέλους της επιτροπής για τις 8.10

Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα