Ένταση και διαμαρτυρίες σήμερα το πρωί στο γραφείο της Αφροδίτης Θεοπεφτάτου.

Τον γύρω των αθηναϊκών και όχι μόνο ΜΜΕ κάνουν τα όσα συνέβησαν σήμερα στην Κεφαλονιά, στο γραφείο της βουλευτού των νησιών μας, Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, στο Αργοστόλι. 
Σύμφωνα με το newsit το οποίο επικαλείται και αναμεταδίδει ρεπορτάζ και video από το e-kefalonia, δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί έξω απ’ το γραφείο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτης Θεοπεφτάτου διαμαρτυρόμενοι για το σπάσιμο δήμου, που θέλει την να πηγαίνει διοικητικά στο Ληξούρι, όπως ήταν πριν περίπου 35 χρόνια. Μάλιστα για το λόγο αυτό μάζεψαν 447 υπογραφές (δηλαδή το 99% του συνολικού πληθυσμού των χωριών).
Οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες και η κυρία Θεοπεφτάτου φανερά αμήχανη δήλωσε ότι θα μεταφέρει το αίτημα των κατοίκων στο υπουργείο. Σε αυτό το σημείο οι τόνοι ανέβηκαν με το πρόεδρο της κοινότητας Σπύρο Βανδώρο, απευθυνόμενο στη βουλευτή, να φωνάζει ότι τους εμπαίζει. Από τη πλευρά της η βουλευτής υποστήριξε ότι περιμένει συνάντηση με τον υπουργό κ. Χαρίτση ώστε να ξεκαθαρίσουν τα νέα διοικητικά όρια των νέων δήμων.

“Τον λαό τον ρωτήσατε για τη Μακεδονία;”

Λίγο αργότερα,  όταν η ένταση γενικεύτηκε, δεν έλειψαν και οι διαμαρτυρίες για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μάλιστα ένας πολίτης, όπως φαίνεται στο παρακάτω video,  φώναξε εξοργισμένος στη βουλευτή: «Τον λαό τον ρωτήσατε για τη Μακεδονία; Ή θα κάνετε πάλι δημοψήφισμα μετά, και θα κάνετε το όχι, ναι; Είστε προδότες. Παλιοπροδότες».
Μέχρι και πριν λίγη ώρα, δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση για όσα συνέβησαν σήμερα από το γραφείο της κας Αφροδίτης Θεοπεφτάτου και τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ. 
Δείτε τα σχετικά video:
Πηγή:
newsit
με πληροφορίες από το e-kefalonia

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0