Κινητικότητα στα λογιστικά γραφεία της Κεφαλονιάς για διαγραφή οφειλών στον ΕΦΚΑ

Αρκετή… κινητικότητα αρχίζει να καταγράφεται στα λογιστικά γραφεία της Κεφαλονιάς, καθώς όλο και περισσότεροι δικαιούχοι των ευεργετικών διατάξεων “περί διαγραφής οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία”, σπεύδουν να υποβάλλουν τα σχετικά αιτήματα στην πλατφόρμα του
Αν και όπως από το ίδιο το αρμόδιο υπουργείο έχει ανακοινωθεί, προβλέπεται η ένταξη στην σχετική διαδικασία και άλλων κατηγοριών ασφαλισμένων με σωρευμένες παλαιές οφειλές στον ΕΦΚΑ, ωστόσο με την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτημάτων από το περασμένο Σάββατο έως και σήμερα αργά το μεσημέρι, αρκετοί…. “οφειλέτες” ήταν εκείνοι που έσπευσαν να υποβάλλουν τα αιτήματά τους μέσω των λογιστικών γραφείων του νησιού ή να λάβουν ενημέρωση για την σχετική διαδικασία. 

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τις σχετικές υπουργικές αποφάσεις, δικαιούχοι προς το παρόν είναι οι ασφαλισμένοι εκείνοι του ΟΓΑ λόγω δραστηριοποίησης σε περιοχές με ειδικά πληθυσμιακά κριτήρια και παράλληλα ασφαλισμένοι στον π. ΟΑΕΕ για την ίδια δραστηριότητα, όπως και νέοι ασφαλισμένοι μετά την 1/1/1993 με παράλληλη ασφάλιση σε δύο (2) φορείς.
Σύνταξη-Επιμέλεια

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: