ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η υπάλληλος που άνοιξε τον ύποπτο φάκελο μιλά στα Κεφαλονίτικα Νέα [audio]

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η υπάλληλος που άνοιξε τον ύποπτο φάκελο μιλά στα Κεφαλονίτικα Νέα [audio]

"Ο φάκελος περιείχε φυλλάδια με περιεχόμενο για το Ισλάμ".

Αποκλειστικές δηλώσεις στα Κεφαλονίτικα Νέα παραχώρησε πριν από λίγο η υπάλληλος του διοικητηρίου του Τ.Ε.Ι στο Αργοστόλι που ήρθε πρώτη σε επαφή με τον ύποπτο φάκελο. 
Σύμφωνα με όσα μας δήλωσε, σήμερα το πρωί περίπου στις 10:10πμ παρέλαβε την αλληλογραφία του προέδρου του Τ.Ε.Ι, σύμφωνα με τα καθημερινά καθήκοντα που της έχουν ανατεθεί.
Ο φάκελος περιείχε φυλλάδια με περιεχόμενο για το Ισλάμ, ενώ η ίδια δεν έδωσε περισσότερη σημασία. Λίγο μετά επικοινώνησε μαζί της ο ίδιος ο πρόεδρος του Τ.Ε.Ι ο οποίος την ενημέρωσε για ύποπτους φακέλους σε πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι της χώρας, ενώ της επέστησε την προσοχή.
Μόλις η ίδια-όπως μας είπε-του ανέφερε για τον συγκεκριμένο φάκελο που άνοιξε, αμέσως της ζήτησε να ενημερώσει πρώτα τις αστυνομικές Αρχές και αμέσως μετά την Πυροσβεστική.

Η ίδια, όπως και η δεύτερη γυναίκα-συνάδελφός της δεν ήρθαν σε επαφή με κάποια σκόνη, ενώ μέχρι και τώρα δεν έχουν αντιμετωπίσει κάποια αδιαθεσία ή πρόβλημα υγείας. Γι΄αυτό και επέστρεψε μόλις σπίτι της, σύμφωνα με τις οδηγίες που έλαβε.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον ύποπτο φάκελο που έφτασε στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο (πρώην ΤΕΙ Ιονίων Νήσων).