Νέα απόπειρα αυτοκτονίας στο Νοσοκομείο Αργοστολίου

Νέα απόπειρα αυτοκτονίας στο Νοσοκομείο Αργοστολίου

Νέα απόπειρα αυτοκτονίας έγινε εχθές από 53χρονη ασθενή στο Νοσοκομείο Αργοστολίου.

Η γυναίκα που είχε ήδη προσπαθήσει να δώσει τέλος στη ζωή της, νοσηλευόταν στον ειδικό χώρο που έχει δημιουργηθεί για τέτοιου είδους περιστατικά ενώ ζητήθηκε και η βοήθεια της αστυνομίας.

Μέχρι να έρθει η βοήθεια όμως, η γυναίκα αποπειράθηκε εκ νέου να αυτοκτονήσει, δένοντας σεντόνια στο λαιμό της, κάτι που αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή από το προσωπικό του νοσοκομείου.

Η πρόεδρος των εργαζομένων, Βάσω Βουτσινά, η οποία μίλησε στον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο που αποκάλυψε την υπόθεση, στον ραδιοφωνικό σταθμό Ionian Galaxy, επανέλαβε ότι θα πρέπει να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό το ψυχιατρικό τμήμα του νοσοκομείου, το οποίο χρησιμοποιείται αυτή την περίοδο ως μαιευτική κλινική. Επιβεβαίωσε επίσης την είδηση για την απόπειρα αυτοκτονίας, μιλώντας λίγο αργότερα στα Κεφαλονίτικα Νέα.

Η κ. Βουτσινά σημείωσε ότι έχουν γίνει κι άλλες απόπειρες, ενώ νωπές είναι μνήμες από το προηγούμενο περιστατικό αυτοκτονίας που είχε διαδραματιστεί στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα τον θάνατο της ασθενούς, κάτι που οδήγησε δύο εργαζόμενες στις αίθουσες του δικαστηρίου, με την υπόθεση να μην έχει ακόμη τελειώσει.

Σύνταξη: Κεφαλονίτικα Νέα / Ρεπορτάζ: Σάκης Βούτος (voutospress.gr) / Κεφαλονίτικα Νέα