Τον Μάιο ξεκινά η γραμμή Ιθάκης – Κεφαλονιάς – Μεσολογγίου

Τον Μάιο ξεκινά η γραμμή Ιθάκης – Κεφαλονιάς – Μεσολογγίου

Νέα ακτοπλοϊκή γραμμή στην Κεφαλονιά

Από τον Μάιο ξεκινά η καθημερινή  λειτουργία της ακτοπλοϊκής γραμμής που θα συνδέει την και την Κεφαλονιά με το , με το πλοίο Ιθάκη Ντάιμοντ.

Όπως αναφέρει η Ionian P σε ανακοίνωσή της «η εταιρεία κατέθεσε, ήδη,τον σχετικό φάκελο στο  Υ.Ε.Ν  και παρά την φημολογούμενη πρόθεση επιδότησης της γραμμής από το Υπουργείο δεν θα επιδιώξει κάτι τέτοιο , γιατί ευελπιστεί πως με τον κατάλληλο σχεδιασμό δρομολογίων από τον Αστακό (γραμμή , την οποία εξυπηρετεί αδιαλείπτως από το 2006) και το Μεσολόγγι μπορεί να καταστήσει βιώσιμες και τις δυο γραμμές.

Οι προσπάθειες για τη λειτουργία της συγκεκριμένης γραμμής κρατούν εδώ και πολλά χρόνια, όμως φαίνεται ότι τα προβλήματα που είχαν προκύψει έχουν ξεπεραστεί και το υπουργείο βλέπει πολύ θετικά την εξέλιξη αυτή.

Η εταιρεία καταλήγει στην ανακοίνωσή της.

«Θεωρούμε δόκιμη την συνεργασία του Δήμου  Μεσολογγίου και της ευρύτερης περιοχής , ώστε να ικανοποιηθεί με τον καλύτερα δυνατό τρόπο, η διαχρονική επιθυμία των κατοίκων και φορέων .

Θεωρούμε υποχρέωση μας να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Δήμαρχο της Ιερας Πόλεως Μεσολόγγιου για την άριστη συνεργασία , η οποία οδήγησε στο σημερινό αποτέλεσμα.

Εκ της εταιρείας .»

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0