Άκης Τσελέντης, WWF και Greenpeace στην Σάμη για τις εξορύξεις.

Άκης Τσελέντης, WWF και Greenpeace στην Σάμη για τις εξορύξεις.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ο Άκης Τσελέντης, η WWF  με τον επικεφαλής της εκστρατείας της κατά των εξορύξεων στο Ιόνιο, Δημήτρη Ιμπραήμ, η GREENPEACE που θα εκπροσωπηθεί από το μέλος της Άννα-Μαρία Ρεννερ και ο νομικός Σταύρος Αντύπας. 

Μια πολύ σημαντική εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας στην Κεφαλονιά για το μεγάλο ζήτημα των εξορύξεων υδρογονανθράκων και τις επιπτώσεις τους στο περιβάλλον, την οικονομία και την κοινωνία, θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 18:00 το απόγευμα στην Σάμη και συγκεκριμένα στο Γυμνάσιο της περιοχής.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ο διακεκριμένος Κεφαλονίτης σεισμολόγος και πολύ αγαπητός στο νησί μας, , η   με τον επικεφαλής της εκστρατείας της κατά των εξορύξεων στο Ιόνιο, Δημήτρη Ιμπραήμ, η που θα εκπροσωπηθεί από το μέλος της Άννα-Μαρία Ρεννερ και ο νομικός .

Η συγκεκριμένη ενημέρωση των κατοίκων της βόρειας Κεφαλονιάς και όχι μόνο, έρχεται σχεδόν δύο μήνες μετά την πολύ πετυχημένη εκδήλωση στην Κοργιαλένειο βιβλιοθήκη, όπου σε μια κατάμεστη αίθουσα, δόθηκαν τα απαραίτητα στοιχεία που κατατείνουν στην σοβαρή επικινδυνότητα  των εξορύξεων για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη και συνολικά για το Ιόνιο.

Την επόμενη ακριβώς ημέρα, δηλαδή την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, η συζήτηση θα “μεταφερθεί” στην Ιθάκη, όπου θα ενημερωθούν για την κρισιμότητα των εξορύξεων και οι κάτοικοι της Ιθάκης. 

Στην Σάμη την εκδήλωση διοργανώνουν φορείς και σύλλογοι της περιοχής και συγκεκριμένα, η Κίνηση Πολιτών Επαρχίας Σάμης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγιαλός, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Σάμης, ο Α.Σ Ιόνιος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζερβάτων “Άγιος Ιωάννης” και Ε.Ε.Σ Γριζάτων “Ηλίας Ζερβός”. 

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0