Μηνύσεις από Γαλιατσάτο για τον ισχυρισμό ότι χρωστά στην Εφορία [video]

Μηνύσεις Γαλιατσάτου εναντίον περιφερειακού συμβούλου και δημοσιογράφων

Μηνύσεις πρόκειται να καταθέσει ο εναντίον του περιφ. συμβούλου Χρήστου Άνθη και τηλεοπτικού σταθμού της Κέρκυρας, αντιδρώντας στους υπαινιγμούς που άφησε ο πρώτος ότι ο περιφερειάρχης χρωστά στην Εφορία 900.000 ευρώ.

«Δεν έχω καμία άλλη δυνατότητα να απαντήσω σε αυτές τις αθλιότητες καθώς κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ζητήσει τη δική μου θέση κι άποψη. Δηλώνω μέσα από το ότι πρόκειται για ψεύδη, άθλιες και απαράδεκτες ενέργειες και δηλώνω ότι άμεσα θα προχωρήσω σε μήνυση τόσο σε εκείνον που έκανε την «καταγγελία» όσο και σε εκείνο που έσπευσε να την υιοθετήσει και να τη δημοσιοποιήσει.
Δεν είναι τυχαία ούτε η χρονική στιγμή, ούτε η εμφάνιση του κ. Άνθη μετά από τόσο καιρό στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Παράλληλα, και το Περιφερειακό Συμβούλια προχώρησε στην έκδοση απόφασης με την οποία καταδικάζει την ενέργεια σε βάρος του Περιφερειάρχη, στην οποία αναφέρει τα εξής: “To Περιφερειακό Συμβούλιο καταδικάζει το σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας CorfuTv News περί δήθεν οφειλής του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων στην εφορία, ως κακόβουλο και συκοφαντικό.

Επίσης καταδικάζει τον τρόπο που ο περιφερειακός σύμβουλος προβαίνει σε μια καταγγελία, χωρίς στοιχεία και χωρίς ονόματα και στη συνέχεια αποχωρεί από τη συνεδρίαση, αφήνοντας υπαινιγμούς για όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου», καταλήγει το δελτίο τύπου. 

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0