Ο Δήμος Κεφαλονιάς στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Μονάχου

Ο Δήμος Κεφαλονιάς στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Μονάχου

Στα πλαίσια της στοχευμένης τουριστικής προβολής του Δήμου Κεφαλονιάς στη , αφού πλέον είναι γεγονός η κατευθείαν αεροπορική σύνδεση μεταξύ Γερμανίας και Κεφαλονιάς, συμμετέχουμε με Εκθεσιακό Περίπτερο στη Διεθνή , που θα αναπτυχθεί από 20 έως 24 Φεβρουαρίου στο Μόναχο.
Η συμμετοχή γίνεται με εισήγηση της Επιτροπής Τουρισμού, μετά από αίτημα της Ένωσης Ξενοδόχων, που εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Στην Έκθεση, την οργανωτική ευθύνη του Περιπτέρου προβολής του Νησιού θα έχει ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Τουρισμού του Δήμου κ.Σταύρος Κουρής – Κορκός, ενώ την επικοινωνιακή επιμέλεια θα έχει ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ..

Με πλήθος Τουριστικών θεματικών δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια των εργασιών της Έκθεσης, θα δοθούν οι δυνατότητες να προβληθούν όλες οι μορφές εναλλακτικού Τουρισμού, που αναπτύσσονται με επιτυχία στο Νησί.
Επιπλέον, μεταξύ των άλλων, η ειδική ενότητα του θαλάσσιου Τουρισμού που προγραμματισμένα θα αναπτυχθεί, θα ενισχύσει ακόμα πιο πολύ την καθιέρωση της Κεφαλονιάς ως σταθερά ανερχόμενου προορισμού Κρουαζιέρας και Yachting.