Συγχαρητήρια στους καθημερινούς αγωνιστές (Ρωσσέτος Λούζης)

Συγχαρητήρια στους καθημερινούς αγωνιστές (Ρωσσέτος Λούζης)

Είμαστε συνηθισμένοι να δίνουμε απλόχερα συγχαρητήρια σε συμπατριώτες μας που πετυχαίνουν επιτεύγματα και επιδόσεις που προβάλλουν(;) την χώρα μας στο εξωτερικό και ανυψώνουν την εθνική μας υπερηφάνεια .

ΚΑΛΩΣ και ΜΠΡΑΒΟ τους !!

Αυτές τις μέρες έχουμε να καμαρώνουμε για τον Τσιτσιπά , για τον Λάνθυμο , τον Αντετοκούμπο , και προηγούμενα για τον Πετρούνια , την Στεφανίδου , τους επιστήμονές μας , μέσα κι έξω από την χώρα , τους καλλιτέχνες μας ,τους αθλητές μας , και , και….(Για τους πολιτικούς μας δεν … πολυκαμαρώνουμε…)

Έστω …. όλοι αυτοί οι συμπατριώτες μας μας κάνουν υπερήφανους διεθνώς παίρνοντας όλοι !!! μας , λίγη δόξα από την προσωπική τους , πράγματι , μεγάλη επιτυχία. Σίγουρα αποτελούν καλά πρότυπα για τους νέους μας, και αυτή είναι η μεγάλη τους προσφορά .

Φοβάμαι όμως ότι μέσα στην καθημερινότητά μας ξεχνάμε ή δεν δίνουμε την σημασία που έχουν , πράξεις και ενέργειες κοντινών μας ανθρώπων που εργάζονται συνεχώς για την βελτίωση και την προστασία του επιπέδου της ζωής μας .

Αφορμή αυτού του προβληματισμού μου αποτελεί ένα πολύ μεγάλο έργο που επιτέλεσαν οι ..δικοί μας Τεχνικοί και εναερίτες της στα νησιά μας , που εκτός από την συνεχή εργασία τους για την αδιάλειπτη εκπομπή των Πομπών και αναμεταδοτών , κατάφεραν με ίδιες δυνάμεις να εκσυγχρονίσουν τα συστήματα, πάνω στα κακοτράχαλα βουνά μας και κάτω από πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες , έτσι ώστε από την 1-2-19 η να απαλλαγεί από την DIGEA ,και να εκπέμπει από δική της πλατφόρμα και να εξοικονομεί περίπου 1,5εκ. Ευρώ τον χρόνο , που μέχρι τώρα πλήρωνε !

Υπήρξα για πολλά χρόνια εργαζόμενος της ΔΕΗ στο δίκτυο και μπορώ να έχω εικόνα , εμπειρία και αμέτρητες περιπτώσεις εναεριτών μας που κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες , 365 , 24ωρα τον χρόνο , εργάζονται για την καλή ποιότητα της παρεχόμενης ηλεκτρικής ενέργειας , βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία τους , την αρτιμέλειά τους και κάποιες φορές την ίδια την ζωή τους .

Και δεν είναι μόνο αυτοί !

Πάρα πολλοί εργαζόμενοι εργάζονται νύχτα και μέρα , γιορτές και σχόλες , κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες , με έντονα και ακραία καιρικά φαινόμενα, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για να απολαμβάνουμε όλοι εμείς την ποιότητα και το επίπεδο της καθημερινότητας μας . Ας θυμηθούμε τις εικόνες μ ε τα παιδιά με τα μηχανάκια που μέσα στο χιόνι και τις καταιγίδες , παραγγέλναμε να μας φέρουν στο σπίτι ή το γραφείο τον …..καφέ!!!!!

Σε όλους αυτούς τους εργαζόμενους με επαγγελματική συνείδηση

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΑΣ!!! ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΆΜΕ !!!!

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0