Δίπολο… ανακοινώσεων Παρίση-Μιχαλάτου

Δίπολο… ανακοινώσεων Παρίση-Μιχαλάτου

Αντιπαράθεση... ανακοινώσεων.

Δυο “έντονες” ανακοινώσεις εξέδωσαν πριν λίγα 24ωρα δυο υποψήφιοι δήμαρχοι για τον δήμο Αργοστολίου, ο νυν δήγμαρχος κος και ο κος .

Ας τις δούμε:

ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ Ή ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ-Η «ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ» ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ.

Για άλλη μια φορά και για να σταματήσει η  φαιδρή παραφιλολογία απελπισμένων αντιπολιτευτικών κύκλων εις βάρος της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κεφαλλονιάς τονίζουμε τα εξής:

1.Ουδεμία ποινική δίωξη ή κατηγορία σε ποινικό Δικαστήριο υφίσταται εις βάρος του Δημάρχου Κεφαλλονιάς Αλέξανδρου Παρίση ή συνεργατών του.

2.Το μόνο που υφίσταται είναι ένα εκτός νομικού τόπου και χρόνου πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης το οποίο με πρωτοφανή τρόπο αμφισβητεί διαδικασίες και αποφάσεις αναθέσεων που έχουν την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου ή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων. Για το πόρισμα αυτό ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος των συντακτών του καθώς είναι πρωτοφανές να αγνοούνται οι κρίσεις, οι αξιολογήσεις και οι εγκρίσεις  κορυφαίων θεσμικών οργάνων και η παραμένει ακόμα Κράτος Δικαίου και ουδείς μπορεί να « τυλίξει το Δήμαρχο Κεφαλλονιάς σε μία κόλλα χαρτί».

3.Η μήνυση που είχε κατατεθεί από ιδιώτη επιχειρηματία ,συγγενή αντιπολιτευόμενου Δημοτικού Συμβούλου, εις βάρος μελών της Οικονομικής Επιτροπής έχει ήδη τεθεί στο αρχείο ως αβάσιμη αμετάκλητα από την αρμόδια Εισαγγελία οπότε  καθίσταται αυτονόητο ότι τα σχετικά πειθαρχικά είναι άνευ αντικειμένου.

4.Η δημοσίευση απλών διαδικαστικών εγγράφων από ελέγχους αποτελεί απλά μια προσπάθεια συντήρησης ενός κλίματος γελοίας σκανδαλολογίας  χωρίς πραγματικό αντικείμενο και χωρίς αληθινή βάση.

Συνοψίζοντας , η προσπάθεια συγκεκριμένων πολιτικοοικονομικών κύκλων να συκοφαντήσουν και να απαξιώσουν τον Δήμο Κεφαλλονιάς έχει πλέον πέσει στο κενό και απευθύνεται μόνο σε αφελείς.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ

 

Αντίθετα ο κος Μιχαλάτος, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

 

Αργοστόλι, 29-03-2019

Ήταν αναμενόμενο, ότι η Δημοτική Αρχή, μετά τα τραγικά αποτελέσματα γι΄αυτήν, της πρόσφατης δημοσκόπησης για τις εκλογές του Μαΐου,  θα εξαπέλυε προσωπική επίθεση εναντίον μου.

Θα μπορούσαμε να απαντήσουμε με αναφορές στις μαύρες σελίδες της θητείας της (διαχείριση σπηλαίων – παραλιών, ηλεκτρονικό εισιτήριο, πρόσληψη εποχικού προσωπικού μέσω δημιουργίας  εταιρειών, «αποικιοκρατικές» συμφωνίες με εργολάβους κα).

Όμως είμαστε αποφασισμένοι να μην ανοίξουμε διάλογο και ειδικά  με τον Αντιδήμαρχο Δ. Λυκούδη.

Για μας αποκλειστικά υπεύθυνος για τη σημερινή κατάντια του τόπου μας είναι  ο Αλέξανδρος Παρίσης, Επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής.

Θεόφιλος Μιχαλάτος

 

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0