Μεγάλη επιτυχία για την Μαριέττα Τοπολλάι

Μεγάλη επιτυχία για την αθλήτρια του ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ, Μαριέτα Τοπολλάι, στο διεθνές τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής APHRODITE CUP.

Μεγάλη επιτυχία για την Μαριέττα Τοπολλάι

Μεγάλη επιτυχία για την αθλήτρια του ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ, , στο διεθνές τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Aphrodite Cup 2019, που διεξήχθη από 15-16/3/2019 στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο του Φαλήρου.

Η αθλήτρια έλαβε μέρος στο NON FIG αγώνα στην κατηγορία JUNIORS 2006 και κατάφερε μαζί με την προπονήτριά της, Μποζένα Μπαρτκόβσκα, να πετύχει το 4 στα 4. Αγωνίστηκε σε 4 προγράμματα και διακρίθηκε και στα 4, κατακτώντας ισάριθμα μετάλλια.

  • Συγκεκριμένα κατέκτησε την:
    1η θέση στο σχοινάκι με βαθμολογία 12.650
    1η θέση στις κορύνες με βαθμολογία 12.300
    2η θέση στην μπάλα με βαθμολογία 13.450
    3η θέση στην κορδέλα με βαθμολογία 10.300

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος συνολικά 230 αθλήτριες από 22 χώρες και πέντε ηπείρους (Αίγυπτος, Αυστραλία, Βρετανία, Γερμανία, Ελβετία, Ιαπωνία, Ιρλανδία, Ισπανία, Καζακστάν, Καναδάς, Κινεζική Ταϊπέι, Κύπρος, Ν. Αφρική, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβενία, Σουηδία, Τουρκία, Τσεχία και Ελλάδα).

Συγχαρητήρια στην ταλαντούχα αθλήτρια του ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ, στην προπονήτρια του αγωνιστικού τμήματος Μποζένα Μπαρτκόβσκα και στη βοηθό της Ευαγγελία Στραβάκου και σε όλο το επιτελείο του συλλόγου για την προσπάθεια που γίνεται προκειμένου οι αθλήτριες να φέρνουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.