Ρυθμίσεις κυκλοφορίας οχημάτων για την 25η Μαρτίου

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας οχημάτων για την 25η Μαρτίου

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς των πόλεων του Αργοστολίου και Ληξουρίου  που δεν παρεμποδίζεται η κυκλοφορία των οχημάτων.

Απόφαση για την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων – Διεξαγωγή παρελάσεων κατά τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου 25 Μαρτίου 1821  στις Δημοτικές Ενότητες Αργοστολίου και Παλικής, Νομού Κεφαλληνίας εξέδωσαν οι αρμόδιες Αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με αυτή:

Στα πλαίσια της διεξαγωγής των παρελάσεων που θα διεξαχθούν στις Δημοτικές Ενότητες Αργοστολίου και Παλικής την Δευτέρα 25-3-2019 και με σκοπό την  εξασφάλιση της ομαλής  διεξαγωγής των ως άνω παρελάσεων,  την ασφάλεια των συμμετεχόντων και την ασφαλή  κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, τα παρακάτω:

 

α) Για την πόλη του Αργοστολίου, Δημοτικής Ενότητας Αργοστολίου:

 

Την Απαγόρευση της Στάσης και Στάθμευσης όλων των οχημάτων από την 09:00΄ώρα έως την 13:00΄ ώρα  και την Διακοπή Κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από την 11:00΄ ώρα έως την 13:00΄ ώρα στην οδό Ρ. Βεργωτή  και συγκεκριμένα από την διασταύρωση της με την οδό Λεωφόρο Γ. Βεργωτή , έως την διασταύρωσή της με την οδό Α. Τρίτση.

 

β) Για την πόλη του Ληξουρίου, Δημοτικής Ενότητας Παλικής:

 

Την Απαγόρευση της Στάσης και Στάθμευσης όλων  των οχημάτων και την Διακοπή Κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από την 09:00΄ ώρα έως την 13:00΄ώρα στην οδό Α. Λασκαράτου και συγκεκριμένα  από την διασταύρωση της με την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου (Λιμεναρχείο Ληξουρίου), έως την διασταύρωση της με την οδό Μαντζαβινάτου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς των πόλεων του Αργοστολίου και Ληξουρίου  που δεν παρεμποδίζεται η κυκλοφορία των οχημάτων, με μέριμνα και φροντίδα του Τμήματος Τροχαίας Αργοστολίου και του  Αστυνομικού Τμήματος Παλικής .

   Οι παραβάτες της παρούσης τιμωρούνται για  μεν την στάθμευση κατά τις διατάξεις των άρθρων 3,4,5 και 34 του Ν.  2696/99 << Κ.Ο.Κ.>> για δε τα μέτρα περιορισμού ή απαγόρευσης της κυκλοφορίας κατά τις διατάξεις του άρθρου 52§8 του Ν. 2696/99 «Κ.Ο.Κ»,  όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 48 Ν. 4313/2014.

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0