Στην Αγ. Ευφημία Μπαλού-Αθανασάτος

Στην Αγ. Ευφημία Μπαλού-Αθανασάτος

Η Λαϊκή Συσπείρωση με τους επικεφαλής της στην Πύλαρο.

Το όμορφο και γραφικό χωριό της Αγ. Ευφημίας επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί, Παρασκευή 15/3, η επικεφαλής υποψήφια της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Περιφέρεια, και ο υποψήφιος δήμαρχος για τον νέο δήμο Σάμης με την , Νίκος Αθανασάτος.

Οι δυο υποψήφιοι επισκέφτηκαν το δημαρχείο της Πυλάρου όπου συνομίλησαν με τους εργαζόμενους στον δήμο, ενώ συνομίλησαν με κατοίκους της περιοχής σε γνωστό παραδοσιακό καφέ της Αγ. Ευφημίας.

Στο… τραπέζι της κουβέντας, οι κάτοικοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα της περιοχής και στην εγκατάλειψη που βιώνει ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες, ενώ για αρκετή ώρα συζήτησαν για τις ανεμογεννήτριες και τα προβλήματα που δημιουργούν με τα πλημμυρικά φαινόμενα.

Οι δυο υποψήφιοι μίλησαν για την ανάγκη μιας διαφορετικής πολιτικής διεκδίκησης που θα έβαζε προτεραιότητα στις λαϊκές ανάγκες και όχι στα κέρδη των μονοπωλίων, ενώ για μια ακόμη φορά, η κα Μπαλού αναφέρθηκε στις εξορύξεις στο Ιόνιο, χαρακτηρίζοντας την συγκεκριμένη δραστηριότητα καταστροφική, ειδικά σε μια σεισμογενή περιοχή, για τις τοπικές κοινωνίες.

Τέλος, με ιδιαίτερη συγκίνηση η κα Μπαλού αναφέρθηκε στον Αντώνη Αντύπα, τον σύντροφο και φίλο, όπως είπε, με τον οποίο είχαν δώσει κοινούς αγώνες στα πρώτα χρόνια του τραπεζικού συνδικαλιστικού κινήματος αλλά και μέσα από το ΚΚΕ, με καταγωγή από τα Αντυπάτα της Πυλάρου, ο οποίς και έφυγε πρόωρα και ξαφνικά, πριν μερικά χρόνια.

Το απόγευμα οι δυο υποψήφιοι, μαζί με τον Γιάννη Κουρούκλη και τον Δημήτρη Μαντζουράτο θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στο Εργατικό Κέντρο.