Το Εργατικό Κέντρο καταγγέλλει με κάθε τρόπο το Συνέδριο της ΓΣΕΕ

Το Εργατικό Κέντρο καταγγέλλει με κάθε τρόπο το Συνέδριο της ΓΣΕΕ

Ο εμπαιγμός και ο τυχοδιωκτισμός των εργατοπατέρων να βρει την απάντησή του από τους εργαζόμενους.Η νοθεία δε θα περάσει.Ήρθε η ώρα  κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του.

Με αφορμή τη διεξαγωγή στην Καλαμάτα του 37ου Συνεδρίου της  το Δ.Σ. του ΕΚΚΙ καταγγέλλει τη στάση της πλειοψηφίας ,πως μόνος σκοπός τους, είναι η διεξαγωγή ενός συνεδρίου – παρωδία – μηχανισμών – νόθων αντιπροσώπων κι εργοδοτών!

Αυτά όμως που διαδραματίζονται ήδη από την πρώτη ημέρα έναρξης του Συνεδρίου, πραγματικά ξεπερνούν κάθε προηγούμενο!!

Mε βάση το πρόγραμμα, που οι ίδιοι έχουν εκδώσει και έχουν παραδώσει στους αντιπροσώπους, σήμερα και από τις 9 το πρωί, θα έπρεπε να πιστοποιούνται οι σύνεδροι για το 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Μέχρι και αυτήν την στιγμή όμως, δεν έχει συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο και δεν έχουν καν συγκροτηθεί οι οργανωτικές και οι τεχνικές γραμματείες, που είναι και οι μόνες αρμόδιες για την ταυτοποίηση και την χορήγηση των καρτών σε όσους αντιπροσώπους έχουν ήδη νομιμοποιηθεί από την Οργανωτική Επιτροπή.

Την ίδια στιγμή, παρουσιάζονται φαινόμενα που ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, με διανομές καρτών αντιπροσώπων στα δωμάτια,  αλλά και σε διάφορους χώρους των ξενοδοχείων, από τις πισίνες μέχρι τις καφετέριες, με διπλές και τριπλές κάρτες αντιπροσώπων προς κάθε «ενδιαφερόμενο», που κυκλοφορούν και διανέμονται παντού και υπονομεύουν εξαρχής κάθε έννοια νομιμότητας και διαφάνειας στην διεξαγωγή του Συνεδρίου. Με τις αθρόες εκτυπώσεις και διανομές καρτών, νόθοι αντιπρόσωποι, εργοδότες και πλήθος άλλοι παρανόμως εκλεγμένοι «αντιπροσώποι», χρήζονται εκ των προτέρων «αντιπρόσωποι» του Συνεδρίου, πριν καν αποφασίσει η Οργανωτική Επιτροπή και βεβαίως πριν αποφασίσει το ίδιο το Σώμα των Συνέδρων, καταπατώντας έτσι κάθε συλλογική διαδικασία που προβλέπεται από τον Νόμο, αλλά και το ίδιο το καταστατικό της ΓΣΕΕ.

Ο εμπαιγμός και ο τυχοδιωκτισμός των εργατοπατέρων να βρει την απάντησή του από τους εργαζόμενους.Η νοθεία δε θα περάσει.Ήρθε η ώρα  κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του.Ενημερώνουμε τους συνάδελφους και έδώ στο νομό ότι αντιπροσωπεία του ΕΚΚΙ παρεβρίσκεται στην Καλαμάτα στηρίζοντας τις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ από κοινού με τα ταξικά σωματεία ομοσπονδίες και εργατικά κέντρα όλης της χώρας κόντρα στους εργοδότες συνδικαλιστές και τα αφεντικά τους.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ.ΓΑΒΡΙΛΗΣ                   Γ.ΒΑΛΕΝΤΗΣ

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

και με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας

 

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την ανωτέρω αναφερόμενη παράνομη και αντικαταταστατική στάση σας και συμπεριφορά σας.

Σας ΚΑΛΟΥΜΕ να ανακαλέσετε άμεσα ΟΛΕΣ τις κάρτες Αντιπροσώπων.

Σας ΚΑΛΟΥΜΕ να συγκαλέσετε άμεσα το Διοικητικό Συμβούλιο και την Οργανωτική Επιτροπή, προκειμένου να αποφανθούν για το ζήτημα της νομιμοποίησης των αντιπροσώπων και ακολούθως να συγκροτηθεί άμεσα η Τεχνική Γραμματεία, όπως γίνεται πάντοτε ενόψει των Συνεδρίων, προκειμένου να προχωρήσει νομίμως στην πιστοποίηση της ταυτότητας των Συνέδρων και στην διανομή των καρτών στους αντιπροσώπους που θα  έχουν ήδη νομιμοποιηθεί.

Σας ΚΑΛΟΥΜΕ να συμμορφωθείτε  ΑΜΕΣΑ με τις υποχρεώσεις σας, όπως απορρέουν από τον Νόμο και το καταστατικό λειτουργίας σας.

Σε αντίθετη περίπτωση σας δηλώνουμε ότι θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των συμφερόντων των χιλιάδων εργαζομένων που εκπροσωπούμε σε όλην την χώρα και την διασφάλιση της νόμιμης διεξαγωγής του Συνεδρίου.

 

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα και εμπρόθεσμα την παρούσα προς αυτήν προς την οποία απευθύνεται, προς γνώση της και για όλες τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας αυτήν ολόκληρη στην επιδοτήρια έκθεσή του.