Επίσημο! – Πόσιμο και καλής ποιότητας το νερό του Αργοστολίου

Επίσημο! – Πόσιμο και καλής ποιότητας το νερό του Αργοστολίου

Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές στο δίκτυο νερού του Αργοστολίου και πλέον οι Αργοστολιώτες μπορούν να πίνουν άφοβα νερό από τις βρύσες τους.

Πριν από λίγο, ο αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης έκανε τις επίσημες ανακοινώσεις, από πλευράς του Δήμου, τονίζοντας την ποιότητα του νερού που παρέχεται πλέον μέσα από το δίκτυο.

Σύγκρινε το νερό του δικτύου με τρία άλλα γνωστά εμφιαλωμένα νερά, αποκαλύπτοντας ότι τόσο στο Ph (7.7), στη σκληρότητα (56), στην αγωγιμότητα (3.47), στα νιτρικά (4.4)  και σε άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά, το νερό του Αργοστολίου δεν έχει πλέον τίποτα να ζηλέψει από καταξιωμένες εμπορικές μάρκες εμφιαλωμένων.

Επίσης, όπως πρόσθεσε ο κ. Λυκούδης, μηδενικές ήταν οι ενδείξεις και για την ποσότητα των μικροβίων που εντοπίστηκαν στο δίκτυο.

Κεφαλονίτικα Νέα

 

ΣΧΟΛΙΑ

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    Κατερινα 8 μήνες

    Χαίρομαστε που το Αργοστόλι θα μπορεί να σερβίρει καφέ και τσάι χωρίς γλυφό νερό!!! Χαιρόμαστε που το νερό που θα πλένονται τα λαχανικά δεν θα έχει μόρια σκουριάς. Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι πώς γίνεται μιά επένδυση που έγινε με οικονομική στήριξη της κυβερνησης γίνεται μπαλάκι προπαγάνδας όχι μόνο γιά την δημοτική αρχή αλλά και ονομαστικά γιά ανθρώπους που πληρώνονται γιά να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους. Αιδώς Αργίοι!

  • DISQUS: 0